23948sdkhjf

RG Rom Gummi A/S udvider produktionen med nye maskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Vi udvider vores produktions- muligheder og kapacitet i Lemvig med tre nye maskiner. Siden 1983 har vi leveret branchens bedste gummiløsninger til alverdens industrier.

Vi har givet os selv et par gaver til vores produktionsapparat i Lemvig, som vi glæder os utroligt meget til at stille op og tage i brug. RG Rom Gummi A/S vokser, og vi har brug for nye og flere maskiner til at øge vores produktions- muligheder og kapacitet.

Vi har investeret i en ny ”Splitter”, som er speciallavet efter vores helt egne ønsker. Den nye ”Splitter” kan både varmlaminere, splitte på langs og tværs.

Derudover har vi investeret i en ny ”Plotterskære” som er endnu større end vores nuværende. Den er udstyret med et roterende værktøj så vi kan fræse tykkere og stærkere materialer hurtigt og præcist.

Og til sidst har vi investeret i en ny såkaldt ”Bom Click Presser” med fremføring og har et stort trykplan.

De nye maskiner skal opstilles sammen med vores nuværende maskiner i en ny produktionshal, som vi er i gang med at færdiggøre. Vi glæder os meget til at rykke ind i vores nye produktionshal og dermed øge og effektivisere vores produktion, så vi fortsat kan levere branchens bedste gummiløsninger.

Den nye produktionshal vil stadig befinde sig på Jupitervej 26-30, og forventes at stå klar sidst i april.
Husk og følg os på LinkedIn og hold dig opdateret med vores nye produktionshal/maskiner, som vi glæder os til at vise frem.

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

��+45 9782 2033
✉️ info@romgummi.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.063