23948sdkhjf

Båndpudser- og kontakthjul fra bunden

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi A/S fremstiller hver uge hundredvis af valser, båndpudser- og kontakthjul i flere variationer til forskellige anvendelsesmuligheder, men ens for dem alle er, at de er lavet fra bunden i Lemvig.

Rom Gummi A/S  står for samtlige processer der indgår i fremstillingen for at sikre, at kunden får et produkt af rette kvalitet, og at det er tilpasset til kundens behov og kravspecifikation. Processer i fremstilling kan bl.a. nævnes:

* Fremskaffelse af den rette stålkerne
* Sandblæsning af stålkerne (dette gør at belægningen kan monteres bedre)
* Vulkanisering/montering af gummi
* Udskæring af mønster
* Afbalancering af det færdige emne

Ønsker kunden ikke et nyt, men blot at få renoveret sit eksisterende, klarer vi også dette uanset emnets størrelse, type og materiale. Vi kan med vores maskiner og værktøj effektivt fjerne den nuværende belægning, og efterfølgende montere en ny frisk belægning.

Vores produktionsapparat i Lemvig er fleksibelt, og vi fremstiller gerne både få emner eller en hel serieproduktion. Kontakt os uforpligtende hvis I er interesseret i at høre mere om vores båndpudser- og kontakthjul og få et gratis tilbud. Læs mere om vorers gummihjul og valser her. 

+45 9782 2033
✉️ info@romgummi.dk

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast og har kompetencer indenfor varmvulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.078