23948sdkhjf

En underspillet verdenssucces har hovedsæde i Rudkøbing

| Medlemsnyhed | Indrykket af JIMCO A/S

Med hårdt og stilfærdigt benarbejde har virksomheden JIMCO gjort 2020 til det bedste år i virksomhedens 29 år lange historie.

JIMCO’s omsætning er steget markant og i 2020 fik virksomheden sin største ordre nogensinde fra en virksomhed i fødevarebranchen i USA, som bestilte produkter for et millionbeløb.

Vi har ansat flere medarbejdere, som også er glade for at gøre en international forskel her fra Langeland, siger JIMCOs direktør og ejer, Jimmy K. Larsen.
Alligevel er det Jimmy K. Larsens fornemmelse, at kendskabet til virksomheden er begrænset på Langeland.
- Spørger du aktører i den globale fødevareindustri, om de kender JIMCO, ved de godt, hvem vi er. Men spørger du kunderne i Brugsen i Rudkøbing, er det ikke sikkert, de kender os, siger han.

Miljørigtig rensning
JIMCO producerer udstyr til luftrensning og overfladedesinfektion, som fjerner lugt, bakterier og vira med UVC-lys og ozonteknologi. Metoden er miljøvenlig og har modtaget EUs miljøpris for udvikling af ren teknologi. Efterspørgslen har helt naturligt været særligt høj under coronapandemien, men det er ikke den væsentligste årsag til fremgangen, mener Jimmy K. Larsen.
- Det skyldes en solid indsats for at udvide kendskabet til os. Vores løsninger er patenterede, og alle vores produkter har dokumenteret effekt, fortæller han.

95 procent af JIMCOs produkter går til eksport
Der er mange kunder fra fødevarebranchen, da luftrenserne reducerer lugtgener og brandfare. JIMCOs produkter er installeret i emhætterne i en tredjedel af samtlige McDonalds-restauranter i Danmark, og der er indgået aftale om, at de fremover også skal installeres i alle burgerkædens nye restauranter her i landet.

Produkterne leveres desuden til McDonald’s i en lang række andre lande, hvor bl.a. McDonald’s Ukraine indenfor de seneste 3 år har installeret udstyret i mere end 20 af deres restauranter. Hong Kong har også flere installationer samt burgerkædens restaurant i hovedkvarteret i Chicago.

Næste mål er at få samme status hos McDonalds i resten af verden som i Danmark. Produkterne bliver også brugt i kontormiljøer, og JIMCO fremstiller desuden små luftrensere til private hjem.
- Der er for eksempel folk, der lider af astma eller KOL, der har sagt til os, at maskinen er en stor hjælp, siger Jimmy K. Larsen.

God placering i Rudkøbing
Når den internationalt orienterede virksomhed ligger i Rudkøbing, skyldes det helt enkelt, at det er her, Jimmy K. Larsen bor. Virksomhedens vækst ændrer ikke ved hans lyst til at blive på Langeland.
- Økonomisk kan det klart bedst betale sig, og det er også et supergodt sted at være. Her er et meget velfungerende erhvervsnetværk, siger Jimmy K. Larsen, som glæder sig over, at hans virksomhed kan bidrage positivt til Langelands erhvervsliv.
Forrige år holdt virksomheden konference i hovedkontoret i Rudkøbing for forhandlere fra hele verden.
- Vi var 28 nationer samlet under samme tag, og det kommer selvfølgelig også det lokale hotel og restauratøren, der lavede mad til gæsterne, til gode. Det glæder vi os til, at vi kan igen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JIMCO A/S

Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing
Danmark
JIMCO A/S

Billeder & videoer

JIMCO luftrenseanlægLuftrenser FLO-D maskineJIMCO hovedkvarter i Rudkøbing på Langeland

Send til en kollega

0.078