23948sdkhjf

Hvad kan betale sig - reparation eller nyt?

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi A/S reparerer mange gummiprodukter, da det i nogle tilfælde viser sig, at være en billigere løsning for kunden sammenlignet med at kunden skal investere i et nyt.

Vores dygtige produktionsmedarbejdere i Lemvig er ikke bare gode til at producere nye kundespecifikke gummi- produkter og løsninger. De er også eksperter I at reparere vores kunders eksisterende gummiprodukter – enten i Lemvig eller ude hos kunden.

F.eks. reparerer vi slidte eller defekte transportbånd da vores erfaring er, at en reparation i nogle tilfælde er en billigere løsning for kunden sammenlignet med at investere i et nyt – også på den lange bane. Udover transportbånd reparerer vi reservedele hvor der sidder gummi på. Her kan f.eks. nævnes båndpudserhjul, valser og vores RG Sea Sight Fenders.

Vores RG Seasight Fenders, som er de stærkeste fenders på markedet, er så holdbare, at vores kunder har brugt den samme fender på skibet i mange år. Men pga. den enorme belastning fenderen udsættes for dagligt, kan det yderste lag ikke undgå at blive slidt med tiden. I stedet for at producere en helt ny fender reparerer vi den eksisterende – dette sparer kunden for både tid og penge.

Kontakt os gerne hvis du står og har et gummiprodukt som trænger til at blive udskiftet. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde den rette løsning for netop dit produkt.

�� +45 9782 2033
✉ info@romgummi.dk

Følg os på LinkedIn og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.062