23948sdkhjf

Reducer lugt med over 95% med effektiv FLO teknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af JIMCO A/S

Vidste du, at ved hjælp af JIMCO's FLO teknologi, at du kan reducere over 75% af lugtgener fra omgivelserne og i kombination med en speciel JIMCO-produceret katalysator med aktivt kul, kan du reducere over 95%?

Der er lige blevet leveret massevis af paller hjem til JIMCO's hovedkontor i Rudkøbing. På de paller er der et nyt parti aktivt kul, så vi er klar til de store ordrer, der kommer ind.

JIMCO's UV-C og ozon teknologi er kendt i fødevareindustrien verden over, da vi producerer luftrenseanlæg som effektivt reducere lugt, fedt, olie og bakterier.

Kulfilter til højere reduktionsevne

Hvis der ønskes højeste reduktion og egentlig der hvor vi giver direkte performance garantier, så skal der kulfilter eller ved store industri sager en katalysator efter UV-C og ozon delen. For at tage rest partiklerne.

Begge med benyttelse af aktivt kul, som ikke skal forveksles med alm. kendt kul.

Mange kan blive skræmt når de hører at der skal aktivt kul på, fordi det er dyrt at udskifte og hvis man kun bruger det uden UV-C og ozon, så er det også dyrt. Men ved brug af kombinationen så har vi fx en ETV dokumentation der siger at vi kan holde det aktivt i mere end 1,5 år, og når vi siger 1,5 år, så er det fordi at testen kun varede så lang tid, så potentielt længere og det er fordi at ozonen regenerere det aktive kul.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JIMCO A/S

Mjølbyvej 7
5900 Rudkøbing
Danmark
JIMCO A/S

Send til en kollega

0.078