23948sdkhjf

Alfa Laval lancerer hygiejnisk dekanter til fødevareindustri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval har lanceret en ny dekanter, der skal hjælpe fødevareindustrien med at overholde og overgå disse skiftende krav - Alfa Laval Foodec Hygiene Plus. Den har en række funktioner, der er designet til at forbedre hygiejneniveauet.

Et optimalt hygiejneniveau er afgørende for hvert trin i enhver fødevare-produktionsproces, og standarderne er under konstant udvikling.

Sætter nye standarder

Alfa Laval Foodec Hygiene Plus har en række forskellige standardfunktioner, der er omhyggeligt udviklet til at sikre et optimalt hygiejneniveau og en mere effektiv rengøringsproces. Der er drænhuller, som sikrer, at der efterlades færre reststoffer i dekantercentrifugen, hvilket forbedrer den samlede renlighed og samtidig sandsynligheden for ikke-planlagt nedetid reduceres.

Derudover gør CIP-rengøringsanordningen (Cleaning-In-Place) det lettere at rengøre alle dele på indersiden af rammen og ydersiden af kuglen, mens CIP-føderøret gør det nemmere at få adgang til de kritiske blindgange i føderøret, især området omkring dekanterfødezonen og den koniske keglesektion. Alle produktberørte overflader er desuden designet til at være så glatte som muligt, hvilket reducerer opbygning af biofilm og forbedrer den generelle hygiejne. 

Ekstra funktioner giver enestående hygiejne

Standardfunktionerne og designet betyder, at Foodec Hygiene Plus er ideel til ethvert anvendelsesformål, hvor ekstraordinær hygiejne er vigtig. Men enhver fødevareanvendelse er forskellig, og enhver producent har forskellige krav. Derfor tilbyder vi også ekstraudstyr, der kan øge hygiejneniveauet yderligere.

TrueStainlessTM sikrer, at der anvendes massivt rustfrit stål til rammen og andre centrale dele, der kan komme i kontakt med ætsende atmosfærer, hvilket fører til optimal hygiejne og længere levetid for udstyret. SaniRibs® er svejsede ribber, der skaber optimal friktion, hvilket resulterer i bedre transport af faste stoffer, samtidig med at patogenhotspots elimineres, så rengøringen bliver endnu lettere.

”Alfa Laval Foodec Hygiene Plus er et vigtigt skridt fremad for dekanterhygiejne," siger Cristina Lisbona, Global Sales Manager. ”Vi kender fødevareindustrien og ved, at hygiejne er helt afgørende. Vores nye løsning er designet specielt til at forbedre produktivitet, rengøringseffektivitet, generel hygiejne og dermed i sidste ende også produktkvaliteten.”

 For flere informationer om denne nye dekanter, klik her. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfa Laval Nordic A/S

Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
Alfa Laval Nordic A/S

Send til en kollega

0.079