23948sdkhjf

En helt speciel Gummi-manchette har forladt produktionen

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Som førende leverandør og producent af gummi- løsninger og produkter, får RG Rom Gummi A/S ofte specielle og krævende projekter ind, som kræver lidt ekstra fra medarbejderne i produktionen.

 

I sidste uge fremstillede vi disse to specielle gummi-manchetter.  (Info: En gummi-manchette bliver anvendt som overgang mellem to rør i et produktionsanlæg. Manchetten sørger for, at det gennemløbende materiale ikke siver ud, og stabiliserer de to rør hvis der opstår vibrationer eller bevgelser.) Det specielle ved disse to gummi-manchetter er, at de skal fungere som overgang mellem rør som sidder forskudt fra hinanden, og det krævede en helt speciel og langt fra almindelig konstruktion på gummi-manchetterne.

Den specielle konstruktion sætter ekstra krav til fremstillingsteknikken og håndværket fra vores medarbejdere i produktionen, men netop det er noget vi hos RG Rom Gummi A/S elsker at beskæftige os med. Vi har produceret kundetilpassede gummi- løsninger og produkter i 38 år, og vi gør alt for at finde frem til den løsning der passer til kundens situation, krav og specifikationer bedst muligt.

Kontakt os gerne hvis du har du et specifikt gummiprodukt i tankerne. Vi vil gerne regne på det. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud.

+45 97822033
info@romgummi.dk

Følg os på LinkedIn og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.063