23948sdkhjf

Kapitalfonden Industri Udvikling investerer i RG Rom Gummi

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

RG Rom Gummi A/S har siden 1983 været på en spændende vækstrejse. Rejsen fortsætter og forstærkes nu yderligere med en investering fra Industri Udvikling.

Der er sket meget siden 1983, hvor RG Rom Gummi A/S startede med at producere gummiprodukter til de lokale fiskekuttere i Lemvig og omegn. Virksomheden har siden dengang været på en spændende vækstrejse, og producerer i dag branchens (måske) bedste gummiprodukter til alle industrier på hele kloden.

RG Rom Gummi A/S' vækstrejse fortsætter, og i den forbindelse har Industri Udvikling købt en 35% ejerandel i RG Rom Gummi A/S, herunder for at støtte den stigende internationale ekspansion.

Industri Udvikling har siden 1994 investeret som minoritetsinvestor i danske ejerledede MMV’er med ambitiøse vækstplaner og dygtige ledelser – læs mere på www.industriudvikling.dk

Alle parter ser utroligt meget frem til rejsen og samarbejdet mellem Industri Udvikling og RG Rom Gummi A/S.

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Virksomheden arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.064