23948sdkhjf

Vafler i spande fra Berry Superfos

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

Som et af de største is-firmaer i Rumænien sælger TOPGEL også vafler – nu i plastspande fra Berry Superfos. Det giver synlighed, forbedret logistik og mulighed for genbrug hjemme hos forbrugeren.

Superfos. Det giver synlighed, forbedret logistik og mulighed for genbrug hjemme hos forbrugeren.

I Rumænien, hvor der bor omtrent 20 million mennesker, er TOPGEL en af de største producenter af is. Firmaet har i over 20 år glædet den søde tand hos flere og flere kunder med isdesserter og snacks.

Is med vafler fryder øjet og ganen, og vaflerne fra TOPGEL er populære. Salget af de store familiepakker går rigtig godt, og indtil for nylig blev de solgt i standard kartonæsker med print. De er nu erstattet af firkantede SuperCube® og runde SuperHelio plastspande fra Berry Superfos, en virksomhed i Berry Global.

Mere effektivitet gennem form og størrelse
Olaru Viorel, administrerende direktør hos TOPGEL, er meget tilfreds med den nye emballageløsning:

"Vi kan rigtig godt lide de flotte spande fra Berry Superfos i familiestørrelse; de har en høj kvalitet, ser så godt ud og formidler vores brand på bedste vis. Den pladsbesparende form betyder, at vi kan være mere fleksible, når vi planlægger vores produktion, og vi har også opnået flere fordele i forhold til vores logistik.”

Den firkantede løsning er SuperCube® spanden i to størrelser, 10,8 liter og 5,5 liter, med pilfingersikring og et peel-off låg, der er let at åbne. TOPGEL har også valgt en rund SuperHelio spand, 5,5 liter, ø224 mm, med pilfingersikring og et særligt gitterpræg på skørtet. Under transport af fyldte spande giver det øget friktion mellem spandene og dermed ekstra stabilitet.

Genbrug er et salgsargument
Begge emballager er dekoreret med In-Mould Labelling og har komfortable plasthanke. Udseendet, formen og størrelsen gør det nemt for slutbrugeren at genkende produktet på hylderne, samtidig med at de sprøde vafler er ideelt beskyttet. Men der endnu en fordel:

“Spandenes kvalitet er så god, at de kan genbruges hjemme hos slutbrugeren i rigtig lang tid. Det er noget, vi synes godt om og har gjort det til et salgsargument i kampagnen for vores vafler. Det tilfører ekstra værdi hos slutbrugeren og bidrager til et bæredygtigt forbrug," påpeger Olaru Viorel.

Det nye emballageprojekt for vafler udvider samarbejdet mellem TOPGEL og Berry Superfos, der allerede leverer emballageløsninger af plast til TOPGEL isdesserter.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093