23948sdkhjf

Aalborg Forsyning undgår langt driftstop med en renovering

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Grundet en renovering af et transportbånd fremfor en udskiftning til et nyt, undgår Aalborg Forsyning et langt driftstop på Nordjyllandsværket i Nørresundby.

RG Rom Gummi A/S er ofte på service- og montøropgaver ude på kundens lokation, og denne gang er turen gået til Nørresundby, hvor vi i dag har færdiggjort renoveringen af et stort transportbånd for Aalborg Forsyning på Nordjyllandsværket. 

Se flere billeder af projektet på vores LinkedIn

Transportbåndet og anlægget er så stort, at en udskiftning af båndet praktisk talt ville være umuligt. Hvis båndet skulle erstattes med et nyt, ville det kræve at taget på bygningen skulle fjernes. Det ville betyde et længere driftstop og ikke mindst være en større omkostning.

Vi er glade for at kunne hjælpe med en komplet løsning der sparer Aalborg Forsyning for både tid og penge. Vi har renoveret transportbåndet med den helt rigtige gummikvalitet og teknik, hvilket betyder at det færdige resultat svarer til et helt nyt transportbånd.

Kontakt os gerne uforpligtende, hvis du har et gummiprodukt der trænger til en renovering eller reparation. 

+45 9782 2033
info@romgummi.dk

Følg os på LinkedIn og se en masse nye spændende cases og projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk producerende gummileverandør beliggende i Vestjylland. Vi arbejder idag med stort set alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, og har kompetencer indenfor vulkanisering, formstøbning, forædling af halvfabrikata og færdige hyldevarer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.093