23948sdkhjf

Verdens mindste låsbare sikkerhedsafbryder AZM40

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schmersal Danmark A/S

AZM40s unikke konstruktion med fleksibel 180 ° aktivering gir dig en enkel installation som passer til de fleste dører og låger. Og til trods for sit kompakte design, kan den takle en holdekraft på 2000 N.

Med dimensionerne på 119.5 x 40 x 20 mm, er AZM40 den mindste elektronisk låsbare sikkerhedsafbryder i verden. Det gør den særligt anvendeligt for små sikkerhedsdøre og -låger. Takket være aktuatorens 180° vinkel-fleksibilitet, kan AZM40 aktueres på trinløs basis, og gør låsen anvendelig for låger, som ikke lukker ved 90° eller dem der åbner opad til 45° vinkel. Det betyder at vinkel fleksibiliteten hjælper til at integrere låsen på steder med lidt plads og steder som er vanskelige at tilgå. AZM40 passer også til standard 40mm profiler uden projicering.
“Den låsbare sikkerhedsafbryder møder kravene fra mange bruger som ønsker pladsbesparende løsninger, da pladsbehov er en afgørende omkostningsfaktor i produktion" forklarer Stephan Frick, Product Manager hos Schmersal.  

På trods af dets kompakte størrelse, har AZM40 en fantastisk 2000 Newton låsbar holdekraft. "En sikkerhedslås må vælges efter at kunne modstå de forventede kræfter. Med en låsbar holdekraft på 2000 Newton, er brugere på den sikre side med hensyn til anbefalingerne i standarden" forklarer Stephan Frick. Den integrerede RFID teknologi muliggør kodnings-niveau “højt”. Det betyder at sikkerhedslåsen tilbyder øget manipulations beskyttelse jævnfør kravene i DIN ISO 14119.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schmersal Danmark A/S

Arnold Nielsens Boulevard 72-74
2650 Hvidovre
Danmark
Schmersal Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062