23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skibsfendere i et selskab for sig

Skibsfendere og fendersystemer er RG Seasight Fenders specialer. Vi er de eneste i verden der fremstiller en unik type fender, hvor holdbarheden og dimensionerne er udover det sædvanlige som ingen andre kan matche.

I denne uge har RG Seasight Fenders lavet denne specialfremstillede ”RG Seasight Fendere”
Vi er de eneste i verden der fremstiller denne unikke type fender, hvor holdbarheden og dimensionerne skal være langt udover det sædvanlige.

Under fremstillingen er de igennem flere processer der kræver omhyggeligt håndværk fra vores dygtige dedikerede medarbejdere i produktionen – dette er en nødvendighed for at sikre den ekstra høje kvalitet, og at de tilpassede dimensioner stemmer 100% overens med kundens ønsker. Vores RG Seasight Fendere er så stærke, at vores kunder har brugt den samme fender i mange år. Har kunden i mellemtiden f.eks. fået et nyt skib, tilpasser vi blot den samme fenders dimensioner i stedet for at lave en ny - dette sparer kunden for både tid og penge.

Vi har samlet produktion og bearbejdning in-house i Lemvig for at sikre at alle vores produkter har den rigtige kvalitet og hurtige leveringstid. ⚡

Vi producerer et stort udvalg af forskellige type fendere og tilpasser dem til jeres skib eller båd.
Kontakt os uforpligtende hvis I er interesseret i at høre hvad vi kan tilbyde af løsninger indenfor skibsfendere og fendersystemer. 

Tlf. 9782 2033
info@rgs-fenders.com

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.048