23948sdkhjf

I TekniClean spiller vi hinanden gode

| Medlemsnyhed | Indrykket af TekniClean A/S

TekniClean stræber efter at være Danmarks bedste arbejdsplads inden for rengøring. I spidsen for den tårnhøje ambition står HR-koordinator Vivi Andreasen.

Hver eneste dag går hun på arbejde med et mål om at skabe en sund arbejdskultur, hvor der er plads til at udvikle sig, og hvor medarbejderne mærker, at de gør en forskel og oplever, at der bliver lyttet til deres idéer.

Det er godt halvandet år siden 39-årige Vivi Andreasen tiltrådte stillingen som HR-koordinator, og hun er selv et godt eksempel på de udviklingsmuligheder, TekniClean byder på som Danmarks næststørste aktør inden for fødevarerengøring.

- Jeg blev ansat som ansvarlig for lønbogholderiet og til at supportere driften med overenskomstmæssige spørgsmål. De opgaver løfter jeg stadig, men i dag har jeg også ansvaret for at udvikle TekniClean som arbejdsplads, fortæller Vivi Andreasen.

Drivkraften er at gøre en forskel
For HR-koordinator Vivi Andreasen handler det blandt andet om at lægge en klar strategi for, hvordan TekniClean bedst indfrier ambitionen og kommer i mål med at skabe en god arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig værdsat.

- Min drivkraft er at gøre en forskel for medarbejderne og udvikle en anerkendende arbejdskultur, hvor vi løfter opgaverne sammen. Vi skal spille hinanden gode, lytte til alle gode idéer og hver især rose vores nærmeste kolleger i dagligdagen. Vi gør det allerede i dag, men vi kan naturligvis altid blive endnu dygtigere, understreger Vivi Andreasen.

HR-koordinatorens fem veje til en bedre arbejdsplads

 1. Medarbejdernes idéer er guld værd
 2. Alle har ret til uddannelse og udvikling
 3. Vi skal løfte i flok og anerkende hinanden
 4. Ordnede arbejdsforhold og god løn
 5. Samfundets syn på rengøringsfaget skal løftes

 Der mangler ikke gode idéer, når det kommer til at udvikle TekniClean som arbejdsplads. For at holde fokus har Vivi Andreasen udvalgt fem veje, der skal være med til at skabe endnu mere arbejdsglæde i TekniClean.

Medarbejdernes idéer er guld værd
I TekniClean kan alle medarbejdere trygt komme med deres idéer. Vi lytter med et åbent sind og tager deres input alvorligt, for ofte er det medarbejderne, der har den nødvendige indsigt til at optimere arbejdsprocesser, gøre tingene smartere og frigive mere tid til kundernes produktion.

Alle har ret til uddannelse og udvikling
I TekniClean har alle medarbejdere ret til at uddanne sig fagligt og som menneske. Det kan være i form af kurser i dansk, mikrobiologi, nye teknologier eller lederkurser. Vores uddannelsesprogram er med til at anerkende medarbejdernes indsats og indfri deres personlige ambitioner.

Vi skal løfte i flok og anerkende hinanden
I TekniClean er der plads til at være den, du er. Vi spiller hinanden gode ved at bruge hinandens styrker. Vi har en fed arbejdskultur og er en del af et stærkt fællesskab. Det er rart at komme på arbejde, fordi vi er gode kolleger, der løfter i flok og anerkender hinandens indsats. Vi hjælper altid en kollega i mål, og vi er fleksible og imødekommende, når en kollega er syg eller har en dårlig dag.

Ordnede arbejdsforhold og god løn
I TekniClean opfylder vi alle krav i Servicenormen, der er en garantimærkning, der udelukkende tildeles medlemmer af Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA). Vi opfylder branchens strengeste krav til blandt andet arbejdsmiljø, personaleforhold og uddannelse, ligesom vi godt tør love en attraktiv lønpakke, der naturligvis altid bliver udbetalt til tiden.

Samfundets syn på rengøringsfaget skal løftes
I TekniClean oplever vi og ikke mindst vores dygtige medarbejdere, at deres indsats ikke bliver anerkendt. Vi vil arbejde for at løfte samfundets syn på vigtigheden af det arbejde, vores medarbejdere udfører. For er kvaliteten ikke høj og ensartet, går det ud over fødevaresikkerheden.

Leder du efter nyt job?
Har du spørgsmål, eller vil du søge uopfordret? Tøv ikke med at kontakte HR-koordinator Vivi Andreasen på va@tekniclean.dk eller +45 27 61 70 09.

8 gode grunde til at vælge TekniClean som din næste arbejdsplads

 1. Du får gode kolleger og et stærkt fællesskab
 2. Der bliver lyttet til dine idéer
 3. Du oplever og mærker, at du gør en forskel
 4. Du får et afvekslende, udfordrende og spændende arbejde
 5. Du får fleksible kolleger, der hjælper hinanden i mål
 6. Du kan få din egen uddannelsesplan
 7. Du bliver en del af team, der løfter opgaverne sammen
 8. Der er plads til at være, som du er

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TekniClean A/S

Transitvej 16
7100 Vejle
Danmark
TekniClean A/S

Send til en kollega

0.062