23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ske-i-låg bliver ’bambusificeret’

En ny ske lavet af bambus erstatter engangsskeer af PP i on-the-go emballage fra Berry Superfos. Den nye innovative ske kommer i to dele og passer dermed lige til lågets størrelse.

Morgenmad på vej til arbejde, en energigivende snack om eftermiddagen eller en lækkerbisken før den daglige træning – nemme måltider på farten eller derhjemme bliver mere og mere populære, og gode emballageløsninger bidrager til denne udvikling.

Berry Superfos er blandt de emballageproducenter, der har gjort on-the-go emballage til et af sine specialer – bl.a. ved at udvikle appetitlige løsninger med en ske i låget.

Nu er der nyt på den front. Berry Superfos vil fremover bruge bambus til fremstilling af sine praktiske skeer i emballageløsninger til hurtig ’snacking’ i stedet for PP (polypropylen). Søren Marcussen, regionaldirektør i Region Nordic, Berry Superfos, siger:

”Den nye to-delte bambusske er et resultat af en god udviklingsproces, og vi er glade for, at vi nu kan introducere den som erstatning for vores foldbare PP skeer i låget. De to stykker bambus sætter forbrugeren selv sammen til en stærk og glat ske, og den er et eksempel på, hvordan vi arbejder med en innovativt materialevalg og brugervenligt design. Dertil er skeen i overensstemmelse med det nye EU-direktiv om engangsplastik, der får effekt fra juli 2021.”

Slidstærk og bekvem
Bambusskeen er tilpasset Berry Superfos’ Ø75 og Ø95 låg, der matcher virksomhedens fleste runde bægre som CombiRound, SuperLight og en række andre af virksomhedens on-the-go produktkombinationer.

Den to-delte ske, der er placeret under en selvklæbende etiket i låget, er let at samle, den er lang nok til at nå helt ned til bunden af koppen, og samtidig gør den stærke konstruktion den perfekt til at røre rundt i fx skyr eller yoghurt. Bambus er et slidstærkt materiale med en naturlig, glat overflade, der gør skeerne både behagelige og bekvemme at bruge, mens man nyder en hurtig snack.

Overholder EU SUP-direktivet
Fra den 1. juli får det nye EU SUP-direktiv effekt. Det skal fjerne eller reducere plastemballage, der almindeligvis kasseres, herunder alt engangsbestik af plast. Skeer af bambus er fuldt ud i overensstemmelse med lovgivningen i hele EU.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.125