23948sdkhjf

”Nu bruger vi kun spande med genanvendt plast”

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

Skridt for skridt er franske Aquarium Systems gået over til udelukkende at bruge spande med 50% genanvendt plast til akvariesalt. De nye spande er udviklet og fremstillet af Berry Superfos.

Akvarier med fisk og koraler i alle regnbuens farver pynter i mange hjem. For at sikre sundhed og trivsel i akvariet, skal der bruges akvariesalt, fx fra franske Aquarium Systems, som sælger til kunder i hele verden.

Det har virksomheden gjort i mange år, men for nylig er der sket en væsentlig ændring med emballagen fra plastemballageproducenten Berry Superfos: det er runde og firkantede spande i størrelser fra 3,5 liter til 21,6 liter. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men både SuperCube® og SuperLift® Extra spandene er i dag fremstillet med 50% genanvendt plastmateriale. Førhen var de af 100% plastråmateriale.

Det fungerer rigtig godt
Thomas Bertschy, CEO hos Aquarium Systems, er yderst tilfreds med udviklingen:

“For et par år siden begyndte vi at interessere os for genanvendelse og fik vores første erfaringer med spande med PCR. Det viste sig, at de fungerede rigtig godt gennem hele vores forsyningskæde. I dag bruger vi udelukkende spande, som er lavet med en høj andel af PCR. SuperCube® og SuperLift® Extra spandene med PCR har en rigtig god kvalitet, og så er de robuste og ser godt ud.”

Knald på farverne med In-Mould Labelling
Spande med PCR fra Berry Superfos fås i en række forskellige farver, dog hverken rød eller lilla, som ellers er signaturfarverne for Aquarium Systems’ salt. Men det er løst takket være den avancerede In-Mould Labelling teknik fra Berry Superfos. Den giver de helt rigtige dekorationer i klare røde og lilla farver, som i den grad fanger øjet.

”De firkantede spande er fantastiske til at skabe blikfang i købssituationen, fordi de står snorlige på butikshylden. De runde spande egner sig bedst til lager og større mængder,” tilføjer Thomas Bertschy.

Adspurgt til samarbejdet med Berry Superfos, udtrykker han sig i positive vendinger:

”Vores samarbejde med Berry Superfos er godt. Det faktum, at vi har samarbejdet i omkring 20 år, taler for sig selv. Vi sætter pris på vores emballageleverandørs fokus på kvalitet og deres innovative kant. Desuden ligger Berry Superfos i front, når det kommer til innovation indenfor PCR.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063