23948sdkhjf

Ny kompakt adsorptionstørrer model UDDA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Fungerer perfekt til åndemiddelluft

Til forskel fra vores standard adsorptionstørrer så tilbyder vi nu også vores nye adsorptionstørrer med indbygget aktivt kultårn, som også opfylder alle krav til vedligeholdelse af adsorptionstørrer, der garanterer maksimal ydeevne og brugervenlighed.

Den ekstremt kompakte konstruktion, er meget pladsbesparende og indeholder en komplet filtrerings pakke med både før- og efterfilter, aktiv kultårn og kondensat dræn.

Hvorfor behovet for tørret trykluft? : 

Trykluft bruges i næsten alle områder af industriel produktion som en kilde til energi eller forarbejdning. Trykluft skal være tør, oliefri og ren for at forhindre driftstop og tab i produktions kvalitet. Den atmosfæriske luft der suges ind, indeholder skadelige stoffer, snavs, partikler og fugt i form af vanddampe, som kodenserer i komprimerede luftrør og kan føre til betydelige skader (korrosion, frysninger etc.).

Åndemiddelluft:

Trykluft fra en kompressor, kan anvendes som åndemiddel, hvor oxygen koncentrationen er for lav (mindre end 17%). Er oxygen koncentrationsniveauet mindre end 17% er den omgivende luft ikke anvendelig som åndemiddel luft.

Arbejdstilsynet har udarbejdet en AT-vejledning angående. Trykluft til åndedrætsværn D. 5.1 af juli 2000.

AT-vejledningen beskriver blandt andet. krav til åndemiddelluftens kvalitet. AT-vejledningen påbyder også en kontrol af åndemiddelluftens kvalitet (Dette bør foretages mindst 1 gang om året).

Se mere om UDDA-anlægget her eller kig i vedlagte datasheet.

Specs:

Max temperatur: 50°C

Flowrate fra:  8 m3/h - 162 m3/h

Dugpunkt: -40°C 

Tryk: 4-10 bar


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078