23948sdkhjf

Gode lejer fortjener fremragende huse

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

De hygiejniske lejehuse fra NGI er de eneste lejehuse i verden, som er certificeret efter EHEDG, 3-A- og USDA-standarderne. Samtidig er lejehusene IP69K-certificeret

Produktgruppen består af fem forskellige typer lejehuse og er udstyret med enten keramiske hybridlejer eller lejer af rustfri AISI 440 stål i højeste kvalitet. Lejehusene er designet i henhold til ISO3228_2013 med indsatslejer, der opfylder ISO9628_2006. Dette gælder også for ydre dimensioner.

Hygiejnisk og smørefri design
Lejehusene er nemme at installere og det er derfor nemt at optimere lejerne i din produktion fra en uhygiejnisk til en hygiejnisk løsning. NGI lejehuse er beskyttet af en patenteret, vandtæt forsegling, der blokerer for snavs og bakterier. Lejerne er smørefri, hvilket minimerer vedligeholdelse og behovet for fedt, hvorved risikoen for kontaminering af slutproduktet minimeres.

I nutidens produktionsmiljøer placeres lejer sjældent i fuldt forseglede lejehuse. Det er en almindelig misforståelse, at lejer i åbne huse er nemmere at rengøre, smøre og udskifte. Lejer, der ikke placeres i en forseglet enhed, udsættes for snavs og bakterier, som derefter kan spredes til andre dele af maskinen og kompromittere fødevaresikkerheden.

Forbedret fødevaresikkerhed
Forseglede lejer, der er optimeret efter NGI's metode, er ganske enkelt den optimale løsning. Ikke alene reducerer de risikoen for kontamineringsfarer, de minimerer brugen af vand og rengøringsmidler, forbedrer fødevaresikkerhed, reducerer nedetid og holder simpelthen produktionen kørende.

Stort sortiment på lager - med kort leveringstid
Vi er lagerførende i de gængse størrelser og kan tilbyde kort leveringstid. Der er samtidig mulighed for utallige farvekombinationer. Hvis du har lyst til at teste en model i din produktion, kan vi tilbyde gratis prøve. Du er også meget velkommen til at tage fat i vores sælger Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail akj@ngi.dk , så hjælper han dig videre.

Find lejehusene her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093