23948sdkhjf

Kompakt Adsorptionstørrer UDD - Til tør trykluft

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Ultrafilter tilbyder flere forskellige kompakte adsorptionstørrere. Desuden opfylder vores adsorptionstørrer alle krav til vedligeholdelse, der garanterer maksimal ydeevne og brugervenlighed.

Ultrafilter UDD - Kvalitet og pålidelighed

Trykluft er en almindeligt anvendt kraftkilde. I årenes løb er det blevet en afgørende del af en bred vifte i industrielle processer. Trykluft efter komprimering er imidlertid ikke ren og indeholder urenheder som vand, olie, snavs, slidpartikler og så videre. Denne blanding danner en form for kondensat, som skader udstyr som luftværktøj, pneumatiske cylindre og andet pneumatisk udstyr. Det forårsager også høje produktafvigelser, høj vedligeholdelse og dyre luftlækager i trykluftsystemer. Brugen af stærkt effektive trykluftfiltre og kondensatafløb fjerner mange af disse urenheder og kan fjerne de fleste problemer undervejs.

For mange applikationer er dette ikke nok. Disse applikationer har brug for et endnu højere niveau af komprimeret luftkvalitet. AFEs UDD tørremiddel til tørring vil give luftkvalitet til det punkt, hvor kvaliteten er nødvendig uden at investere et stort beløb i centraliserede rensningssystemer, som ofte ikke er nødvendige, fordi kun visse områder af produktionsprocessen har brug for den luft af høj kvalitet.

Ved hjælp af en pålidelig teknologi giver UDD-tørreren sikkerhed for at køre processen uden afbrydelse og at have sikker og pålidelig drift af maskiner og luftværktøjer. Denne serie leveres med installeret for- og efterfilter, tørremiddel og en pålidelig PCB-controller med indikationslys til at overvåge driften.

PCB -controlleren er klar til indbygning og skal kun tilsluttes en elektrisk strømkilde og trykluftindgang/-udløb. Valgfrit tilgængelig er en tørrer køre/stop kontakt samt et lastkontrolsystem til energibesparelser. Denne serie af kompakte tørrere opfylder kravene i ISO 8573.1 klasse 1.2.1 som standard.

Læs mere om UDD og vores andre adsorptionstørrere her eller læs vedlagte datablad for at se mere om dimensioner.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Send til en kollega

0.079