23948sdkhjf

Sterilfilter PF-PT - nu med filtrering helt ned til 0,02 µm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ultrafilter Skandinavien ApS

Den forbedrede ePTFE-membran giver usædvanligt høje strømningshastigheder ved lavt differenstryk gør PF-PT patroner velegnet til luft / gas filtrering.

Et membranfilter er fremstillet af polymerisk plast film – typisk polypropylen, disse filtre har en mindre filtrerings kapacitet men der her kan garanteres en næsten 100% tilbageholdelsesgrad og fås i flere filteringsgrader 0,02 - 0,1 - 0,2 - 0,45 µm.

Til kritiske anvendelser i steril filtrering anbefales brug af en hydrofob PTFE -membran, især i applikationer som f.eks. Farmaceutisk industri og bioteknologi. PTFE -membraner er også velegnede til sterile dampapplikationer.

PF-PT-serien patroner fremstilles ved hjælp af en hydrofob ePTFE-membran. Den forbedrede ePTFE-membran tilbyder usædvanligt høje gasstrømningshastigheder ved lavtryksforskelle. PF-PT-seriens patroner anbefales til steril gasfiltrering og udluftning. De hydrofobe egenskaber ved ePTFE-membranen gør filterpatronen i PF-PT-serien særligt velegnet til bl.a. vådgassterilisering.

Til opløsningsmidler og aggressive kemiske filtreringsapplikationer tilbyder patroner i PF-PT-serien en bred vifte af kemisk kompatibilitet med høj termisk stabilitet. Patronerne er velegnede til de mest krævende mikrofiltreringsapplikationer og kan bruges til filtrering af aggressive kemiske opløsninger, herunder syrer, alkalier, opløsningsmidler og ætsemidler.

Læs mere om vores PF-PT sterilfiltre her eller kig i det vedhæftede datasheet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Send til en kollega

0.071