23948sdkhjf

Danpo: Økonomiske og hygiejniske fordele i skift af lejehuse

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

Efter test af NGI lejehuse kunne Danpo se fordelene ved at bruge dem i deres produktionsmiljø. Lejerne øgede sikkerheden i deres produktionsmiljø og samtidig kunne der spares tid på vedligehold, mens hygiejnen også blev højnet!

Fra maskinfødder til lejehuse
Det hele startede egentlig med et projekt om NGI certificerede hygiejniske maskinfødder, men da NGI i samme forbindelse lancerede de certificerede hygiejniske lejehuse, var Danpo A/S interesseret i at teste lejehusene for at sammenligne dem med de eksisterende lejer.

NGI sendte nogle gratis prøver til Danpo A/S, så de kunne teste lejehusene i deres produktion. De fremsendte lejehuse blev installeret på et transportbånd og blev herefter testet i tre måneder for at konkludere, om de kunne skabe fordele for Danpo A/S eller ej.

Både økonomiske, hygiejniske og sikkerhedsmæssige fordele
Preben Smith Korgaard, teknisk chef ved Danpo A/S udtaler: ”Lejehusene fra NGI øger sikkerheden i vores produktionsmiljø, da de er smørefrie. Der presses ikke vand eller fedt ud af lejet og derfor forårsager de heller ikke forurening af produkter. Den manglende eftersmøring mindsker samtidig risikoen for glatte gulve og falduheld i produktionen efter evt. smøring og rengøring.

Ved systematisk og generel brug af lejehusene i hele produktionen vil der være betydelige besparelser at hente både på smøring og i de vedligeholdelsestimer, der normalt bruges på at skifte lejer og smøre dem. Vi har kun haft positive oplevelser med lejehusene og planlægger en endnu større opgradering ved næste vedligehold", slutter Preben Smith Korsgaard ved Danpo A/S.

Hvis du også har lyst til at teste en model i din produktion, kan vi tilbyde en gratis prøve. Du er også meget velkommen til at tage fat i vores Sales Manager Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail akj@ngi.dk , så hjælper han dig videre.


Find NGI lejehuse her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Send til en kollega

0.094