23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Så nåede vi vindmøllefundament nr. 3.000

RG Rom Gummi har i mange år været producent og leverandør af gummiløsninger til vindmølleindustrien, og vores kompetencer indenfor varmvulkanisering har især adskilt os fra andre gummiproducenter.

Vi synes selv, at vi er dygtige til det vi laver i produktionslokalerne i Lemvig, og derfor er vi også glade for at blive omtalt og være med i Nordiske Mediers specialmagasin ”Dansk Verdensklasse” fra Jern & Maskinindustrien.  

Vi har i mange år været producent og leverandør af gummiløsninger til vindmølleindustrien, og har med vores særlige ekspertise indenfor varmvulkanisering af gummi, kunne tilbyde en unik løsning som nogle af de eneste i verden. Det har også betydet, at vi hen over de seneste år har produceret den unikke løsning til mere end 3.000 havvindmølle-fundamenter fordelt på hele kloden.  

I magasinet kan du læse mere om vores unikke gummiløsning til havvindmølle-fundamenterne.
Du kan læse hele magasinet og artiklen her om RG Rom Gummi, som du finder på side 38.

Følg med på vores LinkedIn, og vær den første til at se nye spændende projekter hver uge. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk in-house producent af løsninger i gummi, plast og skum.  Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig kan vi både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Se vores in-house kompetencer og maskinpark her. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.047