23948sdkhjf

Undgå skjulte omkostninger, når du investerer i nyt udstyr

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Scanmasters udstyr fra preeflow giver rentable og gode investeringer.

En kommende investering i nyt produktionsudstyr medfører en række spørgsmål. Et problem kan være: Virker det nye udstyr korrekt - med alt inkluderet? Er det pålideligt? Kan dispenseringsresultaterne gentages med den påkrævede nøjagtighed igen og igen? Påføres de nødvendige mængder med præcision inden for den angivne tid? Et lige så vigtigt spørgsmål: Hvad vil det koste? Hvad er de samlede ejeromkostninger? Hvilke andre omkostninger, udover den oprindelige investering, kan forventes? For at undgå ubehagelige overraskelser er det en god idé at komme i kontakt med producentens kontaktperson i en tidlig fase af projektet. På denne måde kan alle omkostninger synliggøres fra starten.

Lad os sammenligne det med at se på et isbjerg. Øverst kan du kun se investeringen i selve udstyret. Afhængigt af behovet: Dispenser, kontrolsystem, behandlingssystem, idriftsættelse osv. Men andre faktorer lurer under vandoverfladen. Hvad sker der efter den første drift af et system? Du kan stå over for vedligeholdelsestid, reservedele eller nedetid, afhængigt af tilgængeligheden af ​​reservedele, service osv. Og alt dette kan være forbundet med yderligere omkostninger.

En pålidelig partner kender de skjulte områder under vandoverfladen. Sammen med dig kan effektive og givende produkter sammensættes. Hos preeflow arbejdes der dagligt for at reducere områderne under vandoverfladen så meget som muligt. Porteføljen udvikles konstant for at imødekomme dine specifikke og individuelle behov for din proces. Målet er: At give en usædvanlig god oplevelse sammen med din investering.

Bedste valg ifølge ROI

Lad os gå mere i detaljer for at bestemme investeringsafkastet (ROI). Så efter hvilken periode eller efter hvilken mængde dispenseringsopgaver har jeg dækket alle omkostningerne ved min oprindelige investering? De nøjagtige data afhænger af det materiale, der skal dispenseres, det anvendte dispenseringsudstyr, cyklustiderne, procesparametrene og meget mere.

I de fleste tilfælde modtager du mindst to tilbud, når du skal opstarte et nyt projekt. Hvorfor tilbuddet, der er billigere ved første øjekast, ikke nødvendigvis er det bedste i det lange løb, viser eksemplet nedenfor:

Det rette dispenseringsudstyr søges til dispensering af et varmeledende materiale på vegne af en kunde. Materialet er en slibende en-komponent epoxy. Materialet skal bruges til at understøtte den termiske styring i en elektronisk enhed. Dispenseringsudfordringerne er at undgå luftbobler, at håndtere de normalt meget tyktflydende materialer og at opnå pålidelige, gentagelige resultater på trods af de stærkt slibende fyldstoffer i materialet.

Forskellige systemudbydere lover at opfylde alle kravene og at kunne implementere dispensering med deres system. Blandt dem er preeflow. Vores eco-PEN blev anbefalet til denne applikation, da denne er udstyret med et specielt statormateriale og en Diamond Coated Rotor (DC Rotor for kort) udviklet til meget slibende og varmeledende materialer, selv til de mest udfordrende applikationer. Diamond Coating, specielt udviklet af ViscoTec, er en ny type flerlagsbelægning, der har en overfladehårdhed på godt 2000 HVpi. Udover den ekstreme hårdhed har belægningen også tribologisk optimerede egenskaber. Hårde fyldstoffer kan dispenseres med DC-rotorerne, og glideegenskaberne og friktionsværdierne optimeres - for den bedst mulige samlede ydelse.

Andre leverandører kan bruge den samme eller lignende dispenseringsteknologi, men deres standardprodukter kan ikke modstå kravene fra de meget slibende dispenseringsmaterialer i selve processen i lang tid. Konventionelle dispenseringssystemer bringes hurtigt til deres grænser ved behandling af termiske pastaer. Udskiftning af reservedele følger hurtigt herefter. Dette inkluderer også omkostninger til eftermontering og selve bestillingsprocessen. Dette er tydeligt vist i følgende graf. Den viser omkostningerne i forhold til antallet af producerede dele og antallet af dispenseringsprocesser.

Ved første øjekast er investeringen i preeflow-løsningen i første omgang noget højere, men fra den allerførste udskiftning af reservedele er det den mest økonomiske og effektive løsning. Takket være de robuste komponenter i en- eller tokomponentdispenserne reduceres vedligeholdelse og udskiftning af reservedele med to til tre gange. Dette sparer dig tid og penge. Processen bliver generelt mere pålidelig.

For at beregne ROI for din specifikke applikation kan langsigtede tests være nyttige. Disse tests kan foretages hos preeflow i samarbejde med Scanmaster, så du får det bedst mulige grundlag til at træffe den rigtige beslutning ang. din nye investering. Vi er klar til at hjælpe dig. Det er op til dig at træffe det rette valg.

Vil du vide mere om vores preeflowudstyr? Så kontakt os gerne på info@scanmaster.dk eller ring til os på 4582 8090. 

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

Psssst! Har du set vores nyudviklede dispenseringssystem? 100% dansk design - den ultimative maskine! Se videoen her. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11