23948sdkhjf

Arla: Retrofit for at undgå revner og åbninger i gulvet

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

Vibrationer fra pumper i produktionsgulvet var så store, at de forårsagede huller i gulvet. Arla spurgte NGI til råds, som hjalp med at finde frem til de rigtige maskinsko for at komme problemet til livs.

Pumper i produktionsområdet forårsagede huller i gulvet
Arla’s mejeriproduktion i Rødkærsbro, Danmark, er det største produktionssted for mozzarella i Europa. Mejeriet havde et problem med nogle af pumperne i produktionsområdet, da vibrationer fra pumperne var så store, at de forårsagede huller i gulvet under dem. Dette var et problem i forhold til vedligeholdelse såvel som for hygiejne.

En lokal vedligeholdelsestekniker bad NGI om hjælp, og NGI opgraderede maskinskoene under pumperne med godkendte, hygiejniske, højdejusterbare maskinsko - en XH maskinsko, som samtidig har den fordel, at den opfylder de strengeste hygiejnekrav.

Reducering af nedetid og bedre hygiejne
Da maskinskoene først var installeret hjalp de med at udjævne pumpernes vibrationer, hvilket afhjalp problemet med huller i gulvet. Dette medførte lettere vedligehold og minimerede nedetiden i produktionen og øgede den generelle hygiejne i produktionsområdet. Opgradering og retrofit af maskinskoene betød i sidste ende besparelser for Arla, da det var med til at forhøje produktionstiden og sparede timer for vedligeholdsafdelingen, da de ikke skulle bruge tid på at reparere huller i gulvet. At hygiejnen så samtidig blev forbedret var kun en ekstra fordel.

 Per Kaster Nielsen som står for vedligehold i produktionen hos Arla i Rødkjærsbro udtalte efterfølgende: ”Som en del af Arla Maintenance er det vigtigt, at maskinerne er i gang hele tiden. Hvis vi bliver nødt til at have ekstra nedetid, er det et problem. De hygiejniske maskinsko fra NGI så jeg som en fremragende mulighed for at minimere den beskadigelse af gulvet, som pumperne forårsagede. At maskinskoene er hygiejniske og nemme at rengøre for facility services er i perfekt synergi med Arla’s hygiejnestandard. Maskinskoene er meget hygiejniske og nemme at rengøre – og den hygiejniske forsegling til gulvet sikrer, at vibrationerne fra pumpen absorberes og ikke laver huller.”

Hvis du også har lyst til at teste en XH fod model i din produktion, kan vi tilbyde en gratis prøve. Du er også meget velkommen til at tage fat i vores Sales Manager Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail akj@ngi.dk , så hjælper han dig videre.

Find NGI certificerede hygiejniske maskinsko her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Send til en kollega

0.078