23948sdkhjf

Vi byder Simon Mølgaard velkommen hos NGI

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

Vi forstærker vores salgsteam for Skandinavien og byder stort velkommen til Simon Mølgaard som Area Sales Manager. Simon skal sammen med vores resterende salgsteam styrke vores skandinaviske salgsaktiviteter inden for hygiejniske komponenter

Simon Mølgaard har flere års erfaring inden for B2B og salg af hygiejnisk udstyr og kommer fra en stilling som Key Account Manager fra markedsledende virksomhed inden for udstyr til pharma-industrien. Simon er vant til at håndtere og hjælpe med rådgivning til større kunder.

Anders Kjær, som også er Area Sales Manager og har flere års erfaring i salg og rådgivning til vores skandinaviske kunder, får således assistance på det skandinaviske marked og teamet vil som altid have fokus på at tilbyde værdiskabende løsninger og hygiejneoptimerede komponenter til pharma- og fødevareindustrien.

Igennem den sidste måneds tid har Simon Mølgaard været igennem en grundig oplæring i alt fra produktion, pak til salg og teknik. Han er således godt klædt på til at kunne servicere og rådgive vores kunder om optimerede hygiejniske løsninger.

Simon har speciale i:

  • B2B salg
  • Account Management
  • Post Sales Support


Vi byder Simon velkommen til Team Sales hos NGI og glæder os til samarbejdet.

Tag fat i Simon eller Anders, hvis du har lyst til at høre mere om vores hygiejniske komponenter som maskinfødder, lejehuse, hjul eller bolte/møtrikker. Simon eller Anders kommer gerne forbi med en gratis prøve eller for at tage en snak om, hvordan din produktion kan optimeres – både hygiejnisk, men også økonomisk!

Sales Team NGI

Linkedin


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Send til en kollega

0.078