23948sdkhjf

Iøjefaldende emballageløsning til nye snacks fra Nordthy

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

Nordthy udvikler og distribuerer et bredt udvalg af snacks og konfekture. Virksomheden har nu i samarbejde med Berry Superfos udviklet en ny emballageløsning i form af UniPak spande - ideelle til genbrug derhjemme.

Den familiedrevne virksomhed Nordthy har med stor succes siden 1966 udviklet og solgt snacks, nødder, kiks, kager og konfekture m.m. til supermarkeder og andre detailhandelsvirksomheder i hele Norden og i Tyskland.

Nu har virksomheden lanceret en ny serie af salte snacks og tørrede frugter. Til det formål havde Nordthy havde brug for en spektakulær og iøjefaldende emballage og henvendte sig derfor til emballagevirksomheden Berry Superfos i Randers. Marketingchef Jesper Lukassen fra Nordthy siger:

”Vi har arbejdet med Berry Superfos i mange år, så det var naturligt at fortsætte dette samarbejde. Vi havde nogle meget specifikke krav til den nye løsning i forhold til design, In-Mould Labelling, og vigtigst:  at forbrugerne har mulighed for at genbruge spandene derhjemme. Alle disse behov er blevet indfriet af Berry Superfos med deres UniPak løsning.”

Stop for emballagemærkater
Nordthy går efter helt at udfase emballagemærkater for at gøre det nemmere for forbrugerne, når de skal sortere deres affald. Takket være In-Mould Labelling teknikken kan logo og tekst præges i overfladen på de nye UniPak spande, hvilket gør etiketter overflødige. Ifølge Jesper Lukassen signalerer det en innovativ profil over for forbrugerne.

Nordthy ønskede også at præsentere de lækre nye snacks på en let genkendelig måde med iøjefaldende farver. Berry Superfos var i stand til at levere anderledes og flotte farver, fra lysegul til grøn, og farverne løber fra beholder til håndtag. Hver detalje tæller for den gode emballageløsning, ifølge Jesper Lukassen.

Genbrugelige spande
Dette er ikke den første gang, Nordthy tilbyder sine kunder snacks i spande, der kan genbruges derhjemme. Jesper Lukassen siger:

”Selv efter forbrugeren har spist snacksene, kan denne spand stadig genbruges derhjemme på mange forskellige måder. De kan bruges til mad, men også til at opbevare fx søm, skruer og andre småting. Når en bøtte er så god som denne, så vil kunderne ikke bare smide den ud. De vil gerne rengøre og bruge den igen til nye formål.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094