23948sdkhjf

Mondelez: Retrofit af lejehuse førte til hygiejneoptimering

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

Mondelez oplevede i produktionsprocessen udfordringer med deres eksisterende lejehuse i både våd- og tørområderne. De var derfor på udkig efter lejehuse, der kunne tåle skrap rengøring og fandt løsningen med NGI lejehuse.

Mondelez' chokoladefabrik i Ukraine har oplevet en række udfordringer med deres lejehuse på conveyors og produktionsudstyr. Både i vådmiljøer, da de konstant udsættes for vand og kræver derfor ekstra beskyttelse, men også i virksomhedens produktionsmiljø i tørområder pga. udfordringer med støv og partikler, der kan trænge ind i lejerne og påvirke deres ydeevne.

Det er derfor vigtigt, at der kun anvendes hygiejniske komponenter på maskinerne, som kan modstå et skrapt rengøringsmiljø samtidig med, at det ikke går ud over ydeevnen, så Mondelez kan undgå nedetid og holde produktionen kørende.

Efter tæt dialog mellem Mondelez og NGI blev der fundet en løsning og prøver af lejehusene blev fremsendt. Mondelez testede NGIs certificerede hygiejniske lejehuse i deres produktion i et par måneder og konklusionen var kun positiv!

Mondelez konkluderede, at lejehusene er den perfekte løsning for dem, da de ikke kræver meget at vedligeholde. Lejerne er smørefri, hvilket minimerer vedligeholdelse og behovet for fedt, hvorved risikoen for kontaminering af slutproduktet minimeres.

Lejehusene fra NGI giver en mærkbar opgradering af hygiejneniveauet og da lejerne ikke skal eftersmørres, kunne de samtidig fjerne risikoen for glatte gulve og falduheld i produktionen efter rengøring.

I nutidens produktionsmiljøer placeres lejer sjældent i fuldt forseglede lejehuse. Det er en almindelig misforståelse, at lejer i åbne huse er nemmere at rengøre, smøre og udskifte. Lejer, der ikke placeres i en forseglet enhed, udsættes derimod for snavs og bakterier, som derefter kan spredes til andre dele af maskinen og kompromittere fødevaresikkerheden.

Mondelez udtaler efter den konkrete test, at de løbende og hver gang de skal udskifte lejehuse, vil inkludere IP69K godkendte lejehuse fra NGI i deres tekniske dokumentation til fremtidige projekter hos maskinbyggere.

 Hvis du også har lyst til at teste en model i din produktion, kan vi tilbyde en gratis prøve. Du er også meget velkommen til at tage fat i vores Sales Manager Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail til akj@ngi.dk så hjælper han dig videre.

 Find NGI lejehuse her

Læs hele casen her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Send til en kollega

0.094