23948sdkhjf

Stor svensk virksomhed vælger DAN-doors

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Stor svensk medicinalvirksomhed vælger DAN-doors som samarbejdspartner til avanceret dørløsning i deres mikrobiologiafdeling.

Hvor går man hen, hvis man skal have en dørløsning, som er uden for standard, og hvis man har særlige krav til energieffektivitet og sikkerhed?

For en af verdens førende virksomheder inden for forskning og mikrobiologi var svaret oplagt; den danske dørproducent DAN-doors med hovedkontor i Stilling ved Skanderborg var nemlig den eneste leverandør, der kunne levere komplette løsninger til deres brandklasserede kølerum af den kvalitet og sikkerhed, som virksomheden efterspurgte.

Projektet bestod af 9 + 9 enheder. Den lidt knudrede beskrivelse dækker over en kombineret løsning til hver døråbning med en hurtigkørende rulleport til den daglige drift og en branddør EI120, som automatisk aktiveres i nødstilfælde.

Branddørene holdes åbne med elektromagnetiske anordninger og giver dermed plads til det daglige arbejde, hvor hurtighed og energieffektivitet er i fokus. De hurtigkørende rulleporte sikrer minimal åbningstid ind til kølerummene, så varmepåvirkningen minimeres, hvilket både fastholder sikkerheden i kølerummet og reducerer energiforbruget. 

Virksomheden lagde ikke skjul på, at brandsikkerheden var et fokuspunkt, og branddørene er derfor også af en ekstrem høj sikkerhedsklasse, EI120. Branddørene er certificeret i henhold til EN 16034-1 og testet efter EN 1634-1, dvs. fra begge sider.  

Læs mere om branddøre og brandgardiner fra DAN-doors:

Branddøre
Brandgardiner 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Billeder & videoer

Energibesparende rulleporte i høj kvalitet .I tilfælde af brand eller andre alarmer, lukkes branddørene automatisk.

Send til en kollega

0.093