23948sdkhjf

Mister DAN-matic takker af

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Efter næsten 35 år hos DAN-doors går vores dygtige kollega Bent Nielsen på en velfortjent pension. Han overdrager tøjlerne til Jimmy Damsgaard Sejr, som overtager ansvaret for DAN-matic og eksport til vores OEM-kunder.

Bent startede i DAN-doors i marts 1987 som montør og blev senere forfremmet til Montage- og servicechef. 

De sidste 10 år har han haft ansvaret for vores DAN-matic afdeling, som sender komplette samlesæt til OEM-produktion af DAN-doors døre til kunder i hele verden.

Bents indsats har været medvirkende til, at DAN-matic konceptet i dag har en lang række trofaste OEM-kunder, som igennem mange år har valgt DAN-doors' dør-kits til deres lokale dørproduktion. En af årsagerne til, at DAN-matic er blevet så populær er, at kunderne ved, at de modtager komponenter af samme høje kvalitet og standard som vi anvender til de døre, der sendes ud fra fabrikken, og de kan konkludere, at de med DAN-matic får døre med stor modstandsdygtighed og lang levetid.

Hos DAN-doors har vi lært Bent at kende som en pålidelig og omhyggelig kollega. Hans venlige væsen har gjort ham vellidt af kolleger og kunder gennem alle årene, og hans naturlige sans for planlægning og systemer har været med til at forbedre vores interne processer, hvilket har forbedret vores effektivitet og gjort os mere konkurrencedygtige.

 Bent ser frem til at kunne nyde sit otium med sin kone og til at besøge Skandinavien med campingvognen uden at skulle stresse over andet end at blive enige om den næste destination.

Hos DAN-doors vil vi gerne benytte os af lejligheden til at takke Bent for hans mange års engagement og bidrag til virksomhedens udvikling. God fornøjelse med pensionsårene fra alle os.

Mere om DAN-doors
Mere om DAN-matic

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.094