23948sdkhjf

Ude af øje er ikke ude af sind hos Limitech A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Limitech A/S

”Ude af øje er ikke ude af sind” hos Limitech A/S og det er en del af start-fundamentet hos den nordjyske producent. Et fundament der er hårdt inkorporeret hos familievirksomheden og som skinner klart igennem til kunderne.

Det nordjyske firma i Fristrup, der sælger proces maskiner til industrier indenfor blandt andet fødevare, personligpleje, Vegan, Pharma, bio, osv., lægger stor vægt på god kommunikation, og at det skal være nemt for kunder at få kontakt til firmaet når det er nødvendigt, om end det drejer sig om reservedele, sparring, service, assistance, eller andet, så er ”ude af øje ikke ude af sind” princippet stærkt inkorporeret, og fastholder den familiære følelse som familievirksomheden lægger så stor vægt på.

 

Limitech A/S er der for dig

Hurtige og fyldestgørende svar er kutyme for Limitech, og sikrer glade og trygge kunder både gennem købsprocessen men bestemt også efterfølgende, hvor Limitech slår sig fast på at svar tiden forbliver den samme. En arbejdsmetode der er stærkt implementeret hele vejen igennem virksomheden, og som skal sikre at kunder altid føler sig sat først og hørt i al den tid de står med en Limitech A/S maskine ved hånden.  

 

Limitech er en familieejet og familiedrevet virksomhed, og den familiære ånd skinner klart igennem virksomheden. Hjælpen er hurtig og servicen effektiv både når det kommer til svartid på henvendelser, men også i forhold til at få en af virksomhedens servicemænd ud til reparation, diagnosticering, service, osv. så din produktion aldrig står stille længere end nødvendigt.

 

Limitech A/S’ udarbejdede serviceprofil består blandt andet i: Service, reservedele, 24/5 hjælpelinje, diagnosticering, installation, fjernsupport, Global kundeservice, commisioning, installation, indsigt i forbedringer og træningsakademi, hvilke der kan læses meget mere om på virksomhedens hjemmeside  https://limitech.dk/service

Medlemsnyhed

Indrykket af
Limitech A/S

Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Danmark
Limitech A/S

Send til en kollega

0.078