23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se billederne af en speciel gummiløsning lavet i Frankrig

Vi starter det nye år med at vise lidt billeder fra Frankrig, hvor vi var rejst til lige inden julen sidste år, for at løse en lidt speciel opgave.

Vi var taget derned for at lukke nogle huller i en jernbaneskinne, der til dagligt bliver brugt til de store gule traverskraner som ses på billederne. Hullerne skulle lukkes med gummi for at kranerne kan køre problemfrit frem og tilbage i hallen. Vi varmvulkaniserede gummiet på skinnerne for at få så stærk en slidstyrke på gummiet som muligt.

Se flere billeder af hallen og gummiløsningen her. 

Til opgaven blev der brugt noget af vores specielle udstyr, så gummiet kunne varmvulkaniseres direkte i hallen – en proces der normalt foregår i en af vores autoklaver (vulkaniseringsovne) i Lemvig. Med vores udstyr kan vi hurtigt og nemt enten renovere gummiprodukter eller, som i dette tilfælde, fremstille nye løsninger udenfor vores produktion i Lemvig.

Følg os på LinkedIn, og følg med i vores mange spændende projekter. 

RG Rom Gummi A/S er en dansk in-house producent af løsninger i gummi, plast og skum.  Med vores alsidige og moderne produktionsfaciliteter i Lemvig kan vi både kan producere og arbejde med alt indenfor teknisk gummi, skum og plast, hurtigt og effektivt. 

Se vores in-house kompetencer og maskinpark her. 

RG ROM GUMMI
Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Lemvig Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76653313
P nummer: 1002497979

Kontaktperson

SY
Søren Ydesen
Marketingansvarlig
+45 9339 4033 sy@romgummi.dk

Send til en kollega

0.031