23948sdkhjf

Amanda Seafoods: Optimerede vedligehold med smøringsfri leje

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

Amanda Seafoods oplevede udfordringer med lejehuse, der var monteret i en position, der gjorde vedligeholdelse som fx smøring vanskelig og fandt løsningen med NGI smøringsfri lejehuse.

Amanda Seafoods er altid på jagt efter nye og innovative løsninger til at optimere deres produktion. Hygiejne, kvalitet og pålidelighed er vigtige elementer, når der indkøbes nye komponenter til produktionsanlæggene.

Placering af lejer gav udfordringer til vedligehold
Amanda Seafoods oplevede udfordringer med lejehuse, som var monteret på placeringer, der gjorde det vanskeligt at udføre vedligeholdelsesopgaver såsom smøring af lejerne. Derudover var deres lejehuse åbne og udsatte, hvilket de helst ville undgå. 

Forseglede lejer er lig med bedre hygiejne
Det er en almindelig misforståelse, at lejer i åbne huse er nemmere at rengøre, smøre og udskifte. Lejer, der ikke placeres i en forseglet enhed, udsættes for snavs og bakterier, som derefter kan spredes til andre dele af maskinen og kompromittere fødevaresikkerheden.

Testperiode overbeviste Amanda Seafoods
NGI sendte prøver af lejehuse til Amanda Seafoods med det formål at vise dem en hygiejnisk og vedligeholdelsesfri løsning. I et samarbejde mellem NGI og Amanda Seafoods blev lejehusene installeret og testet i en periode på 3 måneder.

Efter endt testperiode blev lejehusene skilt ad og undersøgt nærmere. Det kunne konkluderes, at lejehusene var helt tørre indvendigt og i perfekt stand. Amanda Seafoods har ingen problemer haft med de nye lejehuse og bekræftede efterfølgende, at lejehusene er den optimale løsning for dem på fremtidige projekter

Igen en positiv tilbagemelding fra en tilfreds kunde på, at forseglede lejer, der er optimeret efter NGI's metode, ganske enkelt er den optimale løsning. Ikke alene reducerer de risikoen for kontamineringsfarer, de minimerer også brugen af vand og rengøringsmidler, forbedrer fødevaresikkerhed samt reducerer nedetiden.

Hvis du også har lyst til at afprøve en model i din produktion, kan vi tilbyde en gratis prøve. Du er også meget velkommen til at tage fat i vores Sales Manager Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail til akj@ngi.dk så hjælper han dig videre.

 Find NGI lejehuse her

Læs hele casen her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Send til en kollega

0.078