23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fuld damp på kedlerne i DAN-doors' udviklingsafdeling

Søren Voigt er ny ingeniør ved DAN-doors, hvor han er en vigtig del af udviklingsafdelingen, der tegner og beregner fremtidens døre og porte.

DAN-doors er kendt for at være på forkant med udviklingen, og med ansættelsen af Søren sætter vi turbo på vores udvikling af løsninger, som både imødekommer kundernes krav til effektivitet og kvalitet samt markedets voksende fokus på miljø og energieffektive løsninger.

Søren kommer fra Danfoss, hvor han også har arbejdet med produktudvikling, og han kan mærke, at den kreativitet og korte vej til handling, som der er hos Dan-Doors, passer rigtig godt til hans temperament.

"De første tre uger har været sindssygt spændende, og jeg kommer til at arbejde med flere ting, som jeg virkelig brænder for:  Nyudvikling og konstruktion af nye produkter og optimering af eksisterende produkter og produktion", smiler Søren og fortsætter: "Min opgave bliver blandt andet at indgå i konstruktionsteamet på en række nye spændende udviklingsprojekter, samt at fortsætte arbejdet med igangværende udviklingsprojekter, og jeg kan allerede nu mærke, at det motiverer mig helt vildt, at jeg kan være med til at påvirke vores kunders økonomi. Både på deres energiforbrug og også langsigtet i forhold til produktinvesteringer. Det er nok ikke det første, man tænker, når man tænker 'døre og porte' - det var det i hvert fald ikke for mig - men faktorer som åbne- og lukkehastighed og isolering og kvalitet har enorm stor betydning for kulde- og varmetab, logistik og levetidsomkostninger”, siger han.

Søren er uddannet maskiningeniør og han er den type, som gerne vil lære nyt. Det kan vi mærke, for han suger til sig af alt, hvad vi fortæller om den rejse vi har været på, vores eksisterende produkter samt nye produkter under udvikling.

Privat bor han med sin kone Julie og deres lille datter Gry på en bondegård med heste og får i Stilling, få kilometer fra DAN-doors' kontor.

Når han ikke kører MTB eller svømmer, bruger han sin tid med familien og driften af familiens hestegård, som også bærer præg af hans interesse for opfindelser og tekniske løsninger.

Læs mere om DAN-doors og vores kerneydelser her

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.062