23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygiejnisk CIP Unit til rengøring af transportbånd

Hos NGI er vi glade for at kunne introducere vores nye CIP Unit – en Plug & Play-enhed til transportbånd i fødevareindustrien, der gør rengøringen både nemmere, mere effektiv og mere miljøvenlig

Vi udvider løbende vores sortiment af hygiejniske komponenter og takket være vores indsigt i de forskellige sektorer inden for fødevareindustrien, har vi konstateret en stor efterspørgsel efter en hygiejnisk CIP Unit til automatiseret rengøring af transportbånd.

CIP-enheden er hygiejnisk designet i overensstemmelse med EHEDG, 3-A og USDA-standarder. Den er nem at installere og er kompatibel med alle standard transportbånd

Vores CIP Unit kan nemt installeres uden brug af komplicerede eller større konstruktionsændringer på transportbåndet. Enheden er yderst effektiv og hygiejnisk designet, hvilket gør rengøringen mere miljøvenlig.

Hvordan virker den?
Den nye hygiejniske CIP Unit, der er nem at montere, er en enkel og effektiv løsning, hvor dyser er placeret på de to spray bars. Dette for effektivt at fjerne de akkumulerede organiske rester fra begge sider af transportbåndet.

Reducer forbruget af vand, kemikalier og energi
Installationen af den nye CIP Unit minimerer den manuelle rengøring og bidrager til at reducere kemikalie- og vandforbruget, hvilket giver et bedre og mere ensartet rengøringsresultat og forbedrer arbejdsmiljøet. Løsningen garanterer en mere sikker, renere og mere hygiejnisk fødevareproduktion!

Designet af den hygiejniske CIP Unit er det optimale valg til transportbånd, der skal overholde de strengeste hygiejniske krav.

 Er du interesseret i at lære mere? Tag fat i vores Sales Manager Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail til akj@ngi.dk så hjælper han dig videre.

 Find også mere information om hvordan du kan forbedre hygiejnen i din fødevareproduktion på vores hjemmeside. Se mere info her

NGI A/S
Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20861770
P nummer: 1001805490

Kontaktperson

Anders Kjær
Area Sales Manager Scandinavia
+45 29 81 10 17 akj@ngi.dk

Send til en kollega

0.047