23948sdkhjf

Webinar: Sådan lever man op til detailbranchens testkrav

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mettler-Toledo A/S

Dette webinar har til formål at afmystificere detailkæders krav til test af metaldetektorer til transportbånd med henblik på at forenkle fremtidige audit.

Vi gennemgår og demonstrerer de forskellige former for test, der anvendes, og viser, hvordan digital registrering af optegnelser kan gøre auditprocessen mere effektiv for alle.

Værter: Paul Holdship  & Robert Stevens, Market Managers  - METTLER TOLEDO Safeline
Varighed: 45 Minutter
Dato/tid: 23. marts 2022  Kl. 11.00-11.45
Dato/tid: 23. marts 2022  Kl. 15.00-15.45

Tilmeld dig her

METTLER TOLEDOS eksperter vil her guide dig igennem:

  • De komponenter i metaldetekteringssystemer, der understøtter regelefterlevelse
  • Forskellige typer af test (standardtest, hukommelsestest, efterfølgende test og test med store kugler)
  • Vejledning i digital dokumentation, opbevaring og registrering af testresultater
  • Fremtidige tendenser vedrørende dokumentation af test af metaldetekteringssystemer i føde- og drikkevareindustrien

Hvis ovenstående emner lyder bekendte, og du har fundet det udfordrende at forstå kravene, er dette webinar noget for dig. 

Er du interesseret i at lære mere?  Så tilmeld dig vores webinar HER

 

Globalt anvendte krav til test af metaldetekteringssystemer
Udstyr til metaldetektering spiller en grundlæggende rolle ved at bidrage til efterlevelse af branchestandarder, love og bestemmelser. Mange varemærkeejere har skrappe regler og procedurer for metaldetektering, som deres leverandører skal leve op til for at kunne blive akkrediteret leverandør til store detailkæder.

Mange leverandører finder det udfordrende at leve op til detailkædernes krav, især hvad angår test af metaldetekteringssystemer til transportbånd. Dette omfatter procedurer for dokumentering og opbevaring af resultaterne med henblik på at opfylde kravene til fremtidige audit.

Der findes mange forskelligartede testkrav (f.eks. enkelt pakke, test med tre på hinanden følgende pakker, hukommelsestest med fem pakker, test med store kugler osv.), som fødevareproducenter kan blive mødt med, når de leverer til store detailkæder, og hvert af dem skal håndteres effektivt.

Registreringen og opbevaringen af testresultater med henblik på opfyldelse af auditkrav skal dokumenteres som bevis på due diligence. Specialiseret kvalitetsstyringssoftware, der er udviklet til at kunne opfylde fremtidige digitaliseringskrav i forbindelse med fødevaresikkerhed, giver brugerne mulighed for automatisk at registrere og gemme resultaterne et enkelt sted online. Denne type software giver øjeblikkelig adgang til de data, der er nødvendige for at sikre efterlevelse af nationale og internationale love og standarder, med henblik på at gøre det nemmere at leve op til detailkædernes audit.

Hvis du ikke kan deltage i det live webinar, er du velkommen til at tilmelde dig alligevel, så vil vi efterfølgende sende dig et link til en optagelse af webinaret.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mettler-Toledo A/S

Naverland 8
2600 Glostrup
Danmark
Mettler-Toledo A/S

Send til en kollega

0.094