23948sdkhjf

Limitech A/S introducerer ny visuel identitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Limitech A/S

For nogle uger tilbage introducerede Limitech sin nye visuelle identitet i form af en ny hjemmeside. Her har det været alfa-omega for den nordjyske producent, at sætte et udvidet fokus på ingeniørafdelingens semi- og fuldautomatiske proces linjer.

proceslinjer der giver fabrikanter øget frihed under produktion samt et højt udviklet software system der garanterer lavere produktionstid og højere liter slutprodukt i timen.  der giver fabrikanter øget frihed under produktion samt et højt udviklet software system der garanterer lavere produktionstid og højere liter slutprodukt i timen.

Hvad enten du er en virksomhed der går fra en manuel produktion over til automatisering eller en virksomhed der går fra semi- til fuld automatisering eller til scale-ups af fulde produktlinjer; så gør Limitechs ingeniørafdelingen det muligt at sammensætte procesløsninger der passer præcist til dit behov, din bygning, dit produkt og dine medarbejdere. Herudover er specielt virksomhedens standard produktlinjer blevet kortlagt i tilføjelse til ingeniørafdelingen og de fuldautomatiske proceslinjer, som alt er at finde på Limitechs hjemmeside.

 

 EN HJEMMESIDE DER OPFYLDER ALLE BEHOV

Hjemmesiden er designet til at udfylde behovet hos både teknikeren, sælgeren, marketingmedarbejderen og producenten og er derfor designet ud fra både produkt og teknik via funktioner samt segmenter. Dette giver dig flere forskellige veje ind alt efter hvad dit fokus og speciale er, samt en god indsigt ind i virksomheden og det den kan tilbyde; både når det kommer til enkeltstående maskiner samt semi- og fuldt automatiske proceslinjer.

 

 DET VIRKER

Limitech A/S har i den grad mærket at den nye hjemmeside bærer frugt og præsterer langt over forventning.

 

”Det er selvfølgelig yderst tilfredsstillende, og det betyder at alt vores hårde og ikke mindst detaljerede arbejde har båret frugt. Det er en rejse der har taget tid, og som vi har været på i flere år, og en rejse vi aldrig kommer til at blive helt færdige med. Vi holder fast i de samme gode kerneværdier som i sin tid var en del af fundamentet i grundlæggelsen af Limitech A/S, men Limitech’s visuelle identitet er blevet endnu mere skarp og er med til at præsentere os over hele verdenen sammen med den udvikling som virksomheden er i”, siger Ib Neustrup Simonsen, Salg- og marketing chef af Limitech A/S, i en pressemeddelelse.

Limitech er en virksomhed i høj udvikling og det ses tydeligt både når det kommer til udvidelse af virksomheden, fordobling af medarbejdere samt i udviklingen af Limitech’s visuelle udtryk.  Se Limitech's nye hjemmeside her:   www.limitech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Limitech A/S

Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Danmark
Limitech A/S

Send til en kollega

0.093