23948sdkhjf

MØD LIMITECH A/S til ANUGA messen d. 26-29 april!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Limitech A/S

Limitech deltager I ANUGA messen i Køln d. 26-29 april, og kan findes i Hal 10 – stand: B-090! ANUGA er verdens største fødevare messe og har derfor stor betydning for drikke- og fødevareindustrien.

ANUGA bliver afholdt hvert andet år i Køln og byder ind til en messe der fungerer som mødested for et imponerende netværk af internationale kunder og spændende virksomheder. Et netværk hvor Limitech ser frem til at møde eksisterende såvel som nye kunder fra hele verden.

 

Oversætter man ANUGA’S motto direkte til dansk bliver det ”produktkvalitet er lig med sikkerhed!” og det er et motto der har repræsenteret messen i mere end hundrede år, og et motto der skinner igennem hos Limitech og deres produkter og procesløsninger. ANUGA har en historie på over 100 år og er den ældste i industrien, og forbliver til dags-dato det primære mødested for repræsentanter af drikke- og fødevareindustrien.

 

Så mød Limitech A/S på ANUGA-messen i Cologne – og hils på Limitech’s mange repræsentanter! – og hør meget mere om Limitech og dets procesløsninger!

 

Læs mere om Limitech på www.limitech.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Limitech A/S

Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Danmark
Limitech A/S

Send til en kollega

0.094