23948sdkhjf

Perfekt blækprinter til små og mellemstore produktioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schur International a/s

Schur Marking præsenterer endnu et produkt i porteføljen over blækprintere.

Siden 1960erne har amerikanske Videojet fremstillet mærkningsudstyr af højeste kvalitet til forskellige produktionsstørrelser og produktionsbehov. Nu er de klar med endnu et nyt produkt på markedet, som er det oplagte valg til små og mellemstore produktioner.

 Siden 1987 har Schur Marking haft det danske agentur på produkter fra Videojet. Schur Marking er en del af den 175-årige familievirksomhed, Schur, som leverer emballageløsninger til kunder over hele verdenen. Schur Marking har et stort udvalg af mærkningsudstyr i porteføljen samt et stærkt servicesetup i organisationen, og de er meget begejstret for det seneste skud på stammen fra Videojet. Director of Marking, Lars M. Bang, uddyber:

 ”I takt med at kravene til mærkning stiger – lige meget hvilken industri, du bevæger dig indenfor – er det vigtigt for os, at vores produktudbud følger med. Med denne printer præsenterer Videojet en virkelig god løsning til de produktioner, der kun kører med et skifte, fem dage om ugen. Printeren er velegnet til industrielle miljøer, og den kan tåle fugt samt støv. Udstyret kan ligeledes printe op til 5 linjers tekst ad gangen, hvor teksten fremstår virkelig tydelig. Det er dermed en printer, som kan sikre høj mærkningskvalitet, uden at den koster en bondegård.”

 Den nye printer fra Videojet er en blækprinter, og den rummer alle de kvaliteter, som man normalvis opnår i en Videojet printer. Lars Bang fortæller:

 ”Videojet har integreret alle deres gode egenskaber i den her printer. Det vil sige, at du får en simpel brugerflade, printeren er intuitiv for operatøren at benytte, og den er udstyret med Videojet Smart Cartridge™, som minimerer risikoen for blæklækage. Der, hvor denne printer udmærker sig, er, at filteret kun skal skiftes ved hver 3000. driftstime. Filteret er ydermere nemt selv at skifte på få minutter. Alternativt kan man også tilkøbe vores servicepakke, hvor Schur Marking står for alt vedligehold”.

 Står din virksomhed og mangler nyt mærkningsudstyr, er du velkommen til at ringe på 79 28 29 28 for en uforpligtende samtale.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schur International a/s

J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
Schur International a/s

Send til en kollega

0.094