23948sdkhjf

Populær emballageløsning lanceres med genanvendt materiale

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

Berry Superfos giver som noget nyt mulighed for genanvendt PCR-indhold (post-consumer recycled material) i en række af sine bedst sælgende emballageløsninger til non-food produkter

Berry Superfos introducerer nu flere af sine eksisterende og mest udbredte serier af industrielle emballageløsninger i versioner, der indeholder 50 % PCR (post-consumer recycled material) som standard. PCR er genanvendt materiale, som kommer fra affaldsstrømme for fx husholdningsaffald.

Emballagerne er samtidig en monomateriale løsning, hvilket betyder, at spandene er fremstillet af blot ét materiale – i dette tilfælde polypropylen (PP).

”Virksomheder, der til sine produkter vælger en emballageløsning, der indeholder PCR, bidrager til udviklingen af ​​den cirkulære økonomi. Det sparer jomfruelige materialer, og efter brug er emballagen egnet til at indgå i genanvendelsesstrømme for PP igen. Og det er bestemt noget, som mange forbrugere i dag lægger vægt på,” siger Hanne Bloch, Regionsdirektør for Berry Superfos’ nordiske region.

Innovation for at fremme cirkulær udvikling

Muligheden for ​​50 % PCR gælder for følgende Berry Superfos produktserier: SuperCube® Rectangular, SuperLift®, SuperLift® Extra, Hobbock og Paintainer®. Alle er robuste, pladsbesparende og brugervenlige emballageløsninger til non-food produkter til både business-to-business markedet og til forbrugere.

”Udviklingen af ​​50 % PCR-muligheden for vores mest populære serier er en del af Berry Superfos’ fokus på innovation og udvikling mod en mere cirkulær økonomi. Faktisk har vi i mere end et årti udviklet og produceret skræddersyede emballageløsninger med PCR-indhold til forskellige anvendelser, såsom maling, overfladebelægning, byggematerialer, vejsalt, gødning og andre non-food varer. Vi er glade for, at et stigende antal af vores kunder viser interesse for at konvertere til emballage med PCR-indhold, sådan at vi også kan tilbyde PCR-indhold som standard, ”siger Hanne Bloch.

Stadig samme velkendte kvalitet

Alle spande med PCR-indhold har den velkendte høje kvalitet og brugervenlighed, som andre Berry Superfos løsninger, herunder at de giver fordele i kundernes markedsføring, produktion, transport og opbevaring. For eksempel kan de dekoreres med In-Mould Labelling, Berry Superfos’ avancerede dekorationsteknik. Og vælger man den nye løsning med PCR er det muligt som en del af informationen på emballagen at oplyse overfor slutbrugerne, at emballagen er fremstillet med indhold af genanvendt materiale.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125