23948sdkhjf

Nyt genbrugeligt øl- og sodavandskrus er en game changer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berry Superfos

Berry Superfos har lanceret den nye SuperCup, der er en game changer på markedet for genbrugelige krus til øl og sodavand.

Den gode event fortjener et kvalitetskrus til servering af øl og sodavand. Hvis du mener, at det er sandt og leder efter genbrugelige krus til din virksomheds events, så tag et kig på den nye SuperCup – et robust, vaskbart, stabelbart og bredt genanvendeligt plastkrus, der blot mangler påtryk af jeres logo som det sidste touch.

SuperCup'en er velegnet til alle former for events – kulturelle, sociale og forretningsmæssige – hvor der serveres øl, sodavand og andre læskedrikke. I afholder blot jeres arrangement og kan derefter indsamle krusene og rengøre dem – og så er de klar til næste arrangement.

Herved vil SuperCup'en være med til at begrænse mængden af ​​plastkrus, der smides ud efter arrangementer 

Lettere end markedsstandarden

På trods af sin robusthed er SuperCup'en mindst 30 % lettere end markedsstandarden for genbrugelige øl- og sodavandskrus.

Kruset er lavet af genanvendeligt polypropylen (PP), hvilket gør genanvendelse muligt og let efter endelig brug – selvom kruset primært er udviklet til genbrug igen og igen. 

Kan laves med genbrugsmaterialer

Hvis du leder efter en cirkulær løsning, er SuperCup’en også et godt valg. Berry Superfos kan fremstille kruset med polypropylen (PP) lavet af genanvendt plast i samme kvalitet som jomfruelige materialer.

En række Berry Superfos’ faciliteter over hele Europa har den nødvendige ISCC PLUS certificering. Denne certificering sikrer troværdige information om cirkulære materialer samt sporbarhed i hele værdikæden, baseret på massebalance.

Fremragende markedsføringsmuligheder

SuperCup'en har et meget genkendeligt "øl-design”, hvilket gør den ideel til påtryk af logoer og meddelelser. Den er dermed også særligt relevant for bryggerier, sodavandsproducenter, drikkevaredistributører, eventbureauer og annoncører som et marketingværktøj til alle former for arrangementer.

SuperCup’en findes i to størrelser: 25 cl til små øl og sodavand og 50 cl til store øl og sodavand. Fra standard SuperCup-serien kan man vælge enten en neutral kop eller en skræddersyet kop med logo og andre oplysninger flot påtrykt kruset. Man kan vælge mellem In-Mould Labeling (IML) i fire farver eller offset i seks forskellige farver. 

Læs mere om SuperCup’en her: http://superfos.com/Products/Cold-Hot-Sport-Drinks/SuperCup

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094