23948sdkhjf

Kan et lejehus give dig en konkurrencefordel?

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

Den hygiejniske standard af din maskine er et vigtigt konkurrence-parameter når det handler om at sikre en ordre. Hør hvad en af vores kunder har at sige vedrørende konkurrenceevne og hygiejniske komponenter

Professionelle interessenter i fødevareindustrien efterspørger i stigende grad risikodokumentation og kvalitetskontrol af fødevarer, hygiejne og miljøpåvirkning.

 Se her kundeudtalelse fra Alco-Food-Machines i Tyskland, hvor International Sales Manager, Ulrich Krümpelmann fra Alco-Food-Machines udtaler sig om det vigtige i, at alle komponenter på en produktionsmaskine er optimeret både mht. hygiejnisk design, men også mht. kvalitet.

 "Vi er i fødevareindustrien, hvor hygiejne og fødevaresikkerhed betyder alt, og lejehusene fra NGI peger virkelig i retning af, at de giver vores kunder mulighed for en rengøringsvenlig løsning med minimal vedligeholdelse og lang levetid. Alle kvaliteter, som kunder i fødevareindustrien søger.

 Fordelene ved de livtidssmurte lejer og det fremragende hygiejniske design, som sikrer en nem og effektiv rengøring, forøger værdien af vores maskiner og giver os dermed en konkurrencefordel frem for vores konkurrenter”, udtaler Ulrich Krümpelman fra Alco-Food-machines til slut.

 Se hele videoen her og bliv klogere på, hvordan jeres firma kan forøge værdien af jeres produktionsudstyr ved at bruge hygiejnisk optimerede komponenter.

 

Sparer dine kunders værdifulde tid
Minimer den tid, dine kunder bruger på vedligeholdelse. Vores komponenter har en længere levetid og er designet til at minimere tidsforbrug på vedligeholdelse og rengøring

Tredobbelt certificeret lejehus
Ved at vælge en tredobbelt certificeret hygiejnisk lejehus sikrer du, at fundamentet af dit produktionsudstyr overholder de strengeste krav for hygiejne, miljøpåvirkning og holdbarhed.

Forbedret fødevaresikkerhed
Vores hygiejniske komponenter er specielt designet til at blokere snavs og bakterier og øge fødevaresikkerheden

Ressourcebesparende
Vores lejer er livstidssmurte og øger både fødevaresikkerhed og arbejdssikkerhed

 Er du interesseret i at få tilsendt en gratis prøve af vores lejehuse? Tag fat i vores Sales & Team Leader Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail til akj@ngi.dk så hjælper han dig videre.

 Find også mere information om hvordan du kan forbedre hygiejnen i din fødevareproduktion på vores hjemmeside. Se mere info her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125