23948sdkhjf

Ikke alle helte går med kappe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Vi har mange hverdagshelte hos DAN-doors. En af dem er Ras, som har været en del af vores team siden 1993.

Ras har været i Dan-doors i 29 år, og vi er dybt taknemmelige for, at han har glemt, at han i princippet kunne være gået på pension for flere år siden.

Vi er så heldige, at han stadig møder trofast ind flere dage om ugen og sørger for, at vores indkøbsafdeling kører som smurt, og at vi får købt de rigtige produkter til den rigtige pris...

Ras har svar, når vi har spørgsmål. Han er på mange måder vores "levende database", og han er en uvurderlig ressource i dagligdagen. Samtidig er han en kæmpe humørspreder, som med sin trofaste og ihærdige indsats virkelig har fortjent titlen som DAN-doors' hverdagshelt.

Hos DAN-doors er vi ét team. Vi er en del af et fællesskab, som ser værdien i hinanden. Det synes vi er vigtigt. Vi får ikke altid fortalt de bedste historier - dem, der handler om os selv - men nu har vi fortalt historien om Ras. Vores helt egen hverdagshelt. Dog uden kappe.

Inden du går... Skal vi hjælpe med et tilbud på en dør eller en port? Vi kan det hele - til både køl, frost, sikkerhed, brand eller anden industri.

Vi hjælper hver dag en lang række store og mindre virksomheder med at finde de rigtige løsninger, og kvalificeret rådgivning er en del af vores koncept. Det er det, fordi det altid er vores kunder succes, der kommer i første række, og hvis vores ekspertise kan hjælpe en kunde med at finde den helt rigtige løsning, har vi gjort vores arbejde rigtigt.

Kontakt os enten
på mail: dd@dan-doors.dk  eller
på telefon: 87 93 87 00.

Læs mere på vores hjemmeside: www.dan-doors.dk.

Vidste du, at vi 8-10 gange om året sender et nyhedsbrev ud med information om produkter, viden, gode råd, lovgivning og andre nyheder fra DAN-doors?
Du kan tilmelde dig her
:   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.421