23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Limitech A/S: Hummus, mayonnaise og bæredygtighed

Limitech designer, konstruerer og bygger maskiner til fødevareindustrien, herunder hummus, mayonnaise, mm. Og med virksomhedens fokus på minimeringen af udledningen af vand, opstår relationen mellem f.eks., hummus og mayonnaise.

I Limitechs produktion, udviklings- og forsøgslokaler bliver der ofte lavet tests på vegne af kunder på Limitech’s maskiner. Med Limitech’s fødevareteknologer og fødevarearkitekter udvikler og tester vi forskellige fødevarer på Limitechs maskine-sortiment både for at teste maskinerne og udvikle disse, men også til recepudvikling, der f.eks. kan hjælpe virksomheder i gang med et nyt produkt. Her står Limitech i frontlinjen og kan assistere med både maskine(r), produkt opskrifter og recepter, metoder, mm/ brugen af vand kan være høj, og Limitech har derfor udvidet sit fokus på at reducere vandforbruget.

 

Hvordan reducerer Limitech blandt andet sit vandforbrug?

Når Limitech tester ingredienser til fødevare- eller anden branche produktion og laver forsøg på sine maskiner – er der et stort fokus på at vandet kan genbruges. Et godt eksempel er når Limitech laver Hummus, så gemmes vandet efter kikærterne er blevet kogt, og bliver herefter brugt til vegansk mayonnaise. Her tages et led af et ellers ekstra vandforbrug, og nedbringer og reducerer på den måde brugen af vand. I relation til dette, anbefaler Limitech sit CIP-system da der her er fokus på, at der kun bliver brugt det nødvendige vand for at sikre fødevaresikkerheden samt forhindre krydskontamination. Ved Limitech’s CIP-system kan det præcise vandforbrug måles og eftersom systemet er computerstyret, bliver der ikke brugt unødigt vand, som der ellers kan forekomme ved manuelt arbejde når der tændes og slukkes, eller holdes pause i brugen af vand.

 

EMPOWER YOUR PROCESS

 

”Limitech er med dig hele vejen rundt”.

Limitech A/S
Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20935677
P nummer: 1001236795

Kontaktperson

INS
Ib Neustrup Simonsen
Salgsdirektør
+45 81776368 ins@limitech.dk

Send til en kollega

0.047