23948sdkhjf

DAN-doors lancerer ny, isoleret high speed port til frostrum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Skyhøje energipriser øger efterspørgslen på dørløsninger, der kan minimere energitabet i frostrum, og med den nye port fra DAN-doors er der gode nyheder for virksomheder, der gerne vil spare energi og CO2.

For logistik- og grossistvirksomheder, der arbejder med frostvarer, er der mange penge at spare ved at vælge high speed porte, som bidrager til at minimere det kuldetab, der opstår, når portene mellem lagerhallerne åbnes i forbindelse med varehåndtering og kørsel med frostvarer.

Den ideelle portløsning kombinerer behovet for effektiv isolering med behovet for hastighed, så det bliver tilstrækkeligt med en enkelt port for at sikrer et minimalt energitab uden at gå på kompromis med effektiviteten i lagerrummene.

Allerede for to år siden begyndte produktions- og udviklingschef ved DAN-doors, Kim Jensen at udvikle en ny rulleport med 100 mm isolering og lynhurtig åbne- og lukkehastighed, som kunne give kunderne en portløsning, der var effektiv, både i forhold til logistik og energiforbrug. 

"Vi var fra starten meget opmærksomme på, at denne port skulle adskille sig fra eksisterende porte på markedet, og at den skulle være attraktiv for kunden på mange forskellige parametre", siger Kim Jensen, og fortsætter: "Vi ville gerne tilbyde kunderne en port, som både havde de vigtige isoleringsegenskaber, de efterspørger, samtidig med lynhurtig åbne- og lukkehastighed, høj driftssikkerhed og sikkerhed generelt," siger han. 

En del af fordelene ved den nye port er af teknisk karakter og ikke synlige for det blotte øje, når porten er samlet. "At portdugen er 25% bedre isoleret end dugen på vores tidligere tilsvarende port, er åbenlyst", siger udviklingschefen. "Men man kan ikke se, at dens konstruktion tager særlig højde for at modvirke kuldebroer hele vejen rundt - også mod gulvet. Man kan heller ikke se, at den slutter helt tæt omkring portdugen, at den har et fleksibelt varmesystem i karmbenene, som leder varmen hen, hvor det er mest hensigtsmæssigt, eller at karmbenene er forstærket de rigtige steder, så risikoen for dyre skader ved påkørsel er minimeret", siger han.    

For DAN-doors er det vigtigt at sikre kunderne de bedste muligheder for at optimere deres forretning, og den nye high speed port er udviklet specifikt med det for øje. "Vores kunders forretning er jo vores forretning. Normalt står valget mellem en hurtig port eller en isoleret port. Her får kunderne en løsning, som er begge dele, og det betyder, at de kan nøjes med at investere i en enkelt enhed per port."

Den nye high speed port har fået det mundrette navn AVR1001F og erstatter DAN-doors' eksisterende vertikale high speed port, AVR0801F, som udgår fra sortimentet.

Fordele, der er værd at fremhæve:

Effektiv isolering:

  • Lav U-værdi
  • Mindre energitab

Lynhurtig åbne- og lukkehastighed:

  • Reducerer kulde- og varmetabet
  • Optimerer trafikken og work flowet mellem hallerne.
  • Forbedrer sikkerheden for medarbejderne ved at tilpasse åbningsintervallerne til trafikken med truck.

Investering og service:

  • Patenteret lamelsystem, som er ekstremt slidstærkt og tåler hårde kollisioner
  • Behov for færre enheder per port
  • Nem og hurtig reparation af skader
  • Ingen nedetid

Læs nyheden om den nye high speed port på DAN-doors' hjemmeside.

Skal vi ringe dig op?

Hvis du gerne vil vide mere om enten denne port eller et af vores andre produkter, vil vi meget gerne ringe dig op og hjælpe med at finde den rigtige løsning til netop dit behov. Send os en mail på dd@dan-doors.dk  eller ring på 87 93 87 00 - vi ved, hvad vi taler om, og vi sidder klar til at hjælpe.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Send til en kollega

0.082