23948sdkhjf

RG Rom Gummi A/S opruster med opkøb: Det helt perfekte match

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG Rom Gummi A/S

Den vestjyske gummi, - plast- og skumproducent RG Rom Gummi A/S har indgået en aftale om et opkøb af Vejen-virksomheden Olet Industrigummi A/S.

Olet Industrigummi er ligesom RG Rom Gummi stærke inden for støbte gummiløsninger, men Olet Industrigummi har især specialiseret sig inden for sprøjtestøbning. De to virksomheder har både produktporteføljer og kompetencer der på mange områder supplerer hinanden.

- Overtagelsen er godt i tråd med vores nuværende forretning og kompetencer indenfor løsninger i teknisk gummi. Vi har i RG Rom Gummi A/S gennem de seneste år konsolideret vores position som førende in-house producent af tekniske gummi-, plast- og skumløsninger. Med overtagelsen af Olet Industrigummi fortsætter vi vores vækst og får helt nye in-house kompetencer indenfor sprøjtestøbte gummiløsninger, siger Jesper Berg Kristensen, direktør hos RG Rom Gummi.

Nye fordele og muligheder

Med overtagelsen kommer RG Rom Gummi A/S til at stå som stærk producent af både formstøbte og sprøjtestøbte gummiløsninger, og med sprøjtestøbning som ny in-house kompetence får virksomheden endnu flere muligheder der åbner op for nye forretningsområder.

- Sprøjtestøbning er ideel til fremstilling af store serier hvor kravene til kvalitet og ensartethed er ekstra store - dette kan f.eks. være gummiløsninger til fødevareindustrien eller højteknologisk produktion. Da sprøjtestøbning sker ved at emnet støbes i et lukket system, hvor gummiet sprøjtes ind i formen under tryk, er der minimal kontakt til miljøet udenfor formen, og derfor minimal forurening af emnet, fortæller Jesper Berg Kristensen.

Sidste år investerede RG Rom Gummi cirka 5 millioner kroner i et nyt og moderne maskinværksted for bl.a. selv at kunne udvikle og fremstille støbeforme samt stål og alu-emner, som kunder ønsker belagt. En kompetence der kommer Olet Industrigummis allerede eksisterende kunder til gode i fremtiden. 

- Olet Industrigummi har et stærkt og godt samarbejde med sine kunder, som vi selvfølgelig ønsker at tage med og bevare i RG Rom Gummi. Vi har et stort og bredt sortiment i RG Rom Gummi, som kan tilbydes til Olet Industrigummis allerede eksisterende kunder. Og ved opkøbet af Olet Industrigummi giver det omvendt også RG Rom Gummis kunder en mulighed for nye produkter. Overtagelsen kommer til at give dem de fordele vores kunder nyder godt af i dag – bl.a. hurtig udvikling og fremstilling af støbeforme. Det, at vi selv kan fremstille støbeformene, betyder, at vores kunder kan få en støbeform hurtigere og billigere, end hvis vi skulle have haft den leveret fra en leverandør, fortæller Jesper Berg Kristensen.

Produktionen fortsætter hos RG Rom Gummi i Lemvig

Olet Industrigummis produktions- udstyr og maskiner bliver flyttet til RG Rom Gummis lokaler i Lemvig, hvor de bliver en del af i forvejen stort produktionsapparat. RG Rom Gummi har tidligere været afhængige af en række underleverandører, og har ofte mistet ordrer, fordi deres kunder ofte står og skal bruge produktet her og nu.

- Vi er meget glade for overtagelsen af Olet Industrigummi, og med kombinationen af de nye maskiner og vores nuværende bevarer vi positionen som værende blandt de mest alsidige in-house producenter af løsninger i gummi, plast og skum, hvor nøgleordene er højeste kvalitet og hurtig levering, afslutter Jesper Berg Kristensen

Fakta:
RG Rom Gummi A/S er i dag fordelt på to lokationer med et salgskontor i Støvring, og produktion samt øvrig administration i Lemvig. Det forventes at antallet af medarbejdere stiger til 70 efter overtagelsen.

Virksomhedens mission er tydelig – de vil skabe markedets bedste rammer for produktion og leverancer af løsninger i teknisk gummi, plast og skum gennem professionel rådgivning, troværdig sparring, effektiv styring og stor fleksibilitet. Deres vision er at blive anerkendt som Europas førende in-house producent og leverandør af løsninger i teknisk gummi, plast og skum.

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG Rom Gummi A/S

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG Rom Gummi A/S

Send til en kollega

0.078