23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en Cradle to Cradle-godkendt materialelinje

Allerede i 2012, nåede KE Fibertec første vigtige milepæl med en certificering efter bæredygtighedsstandarden Cradle to Cradle på rejsen mod at levere materialer, der kan indgå i den cirkulære økonomi.

Hos KE Fibertec ønsker vi at tage ansvar for miljøet som en global virksomhed og vi har nu gennem 10 år arbejdet målrettet og strategisk med at udvikle og forbedre vores produkter og processer, så vi belaster klimaet mindst muligt og bidrager til at skabe en supply chain, der tager højde for en miljørigtig og energieffektiv udvikling. 

Vi er derfor stolte over at endnu en materialelinje, vores MultiWeave materiale, netop er blevet Cradle to Cradle certificeret. MultiWeave materialet fås i syv forskellige C2C farver, der altid er dope-dyed, dvs. at man indfarver selve chipsene, der spinnes til garner i stedet for at indfarve det færdige væv. Derved reduceres vandforbruget til næsten ingenting sammenlignet med en konventionel indfarvningsproces.

Med den seneste udvidelse af vores Cradle to Cradle-certificeret program af materialer kan vi nu tilføje endnu en vigtig milepæl til de mål vi har nået alene i de sidste par år herunder en certificering iht. FN’s 17 verdensmål gennem Bureau Veritas, dokumentationsmateriale til en bæredygtig bygningscertificering efter DGNB-standarden, 62% lavere CO2-aftryk med nyt emballagekoncept og nye samarbejdsaftaler om genbrug af restmaterialer. Men rejsen slutter ikke her – vi vil fortsætte vores optimering og udvikling mod at blive helt CO2-neutrale inden 2030.

Læs mere på www.ke-fibertec.dk og se de flotte bæredygtige farver, som vi kan levere til dit næste ventilationsprojekt.

KE Fibertec AS
Industrivej Vest 21
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19138038
P nummer: 1002938299

Kontaktperson

LAC
Lotte Aakjær Cornelius
Salgsingeniør
+45 75 36 42 00 lac@ke-fibertec.dk

Send til en kollega

0.046