23948sdkhjf

Tre årtier med stor kærlighed til døre og porte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Hvad der startede som en naturlig udvidelse af DAN-doors' aktiviteter i Sverige, har udviklet sig til at blive et stærkt, velrennomeret datterselskab med stor succes.

I 30 år har DAN-doors' svenske datterselskab været en stor del af DAN-doors' DNA, og de har har igennem årene opbygget et stærkt brand i vores naboland. 

Hemmeligheden ligger, ifølge afdelingschef Nicklas Näsholm, i en oprigtig kærlighed til industridøre. "Kærligheden til dørløsninger er en af de ting, der driver vores fællesskab," smiler han. "Vi er stolte af det, vi laver, og vi er stolte af, at vi ofte løser opgaver, som har udfordret vores kunder. Mest af alt er vi stolte af, at vores kunder tilkendegiver stor tilfredshed med os og vores løsninger," siger afdelingschefen. 

På DAN-doors' hovedkontor er vi ikke i tvivl om, at vores svenske kolleger brænder for det, de laver.  Vi behøver bare at tage et kig på whiteboard-tavlen på væggen bag dem, når vi har teams-møder.

Den svenske afdeling er en stor del af DAN-doors-familien, og vi vil gerne hejse flaget for vores gode kolleger og sige tak for (foreløbig) 30 gode år.

Er du nysgerrig?

Hvis du gerne vil have et tilbud på en konkret opgave eller høre, hvordan DAN-doors ellers kan hjælpe med dit projekt - uanset størrelse - er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere på vores hjemmeside: www.dan-doors.dk.

Mail: dd@dan-doors.dk
Tlf: 87 93 87 00 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Billeder & videoer

I DAN-doors Sverige elsker de oprigtigt døre, og de er stolte af at levere robuste og effektive døre og porte til kvalitetsbevidste kunder

Send til en kollega

0.078