23948sdkhjf

DAN-doors sender kitsæt for millioner til Abu Dhabi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dan-doors a-s

Sidste forsendelse af kit-sæt til mere end 100 døre, der skal samles og monteres i Abu Dhabis industrizone, KIZAD, er netop afsendt fra DAN-doors’ domicil i Stilling. Den samlede ordre vejer 17 ton, og så er dørbladene ikke engang inkluderet.

”Vi har leveret DAN-matic kit-sæt til Mellemøsten i mange år”, siger salgschef Per Pedersen og fortsætter: ”denne gang har vi leveret kits til mere end 100 døre, som skal monteres i det store prestigiøse industriområde, KIZAD i Abu Dhabi, og bare i enkeltdele har vi sendt syv store kasser af sted med en samlet vægt på 17 tons.”

 KIZAD (Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi) er et projekteringsprojekt skabt af Abu Dhabis regering som et middel til at opnå økonomisk diversificering, og planen er, at industriområdet fra 2030 skal udgøre 15% af den del af Abu Dhabis bruttonationalprodukt, som ikke kommer fra olie.

 DAN-doors har stor succes med deres DAN-matic-koncept, der giver kunder over hele verden mulighed for at købe DAN-doors’ dørsystemer, som er kendt for at repræsentere en meget høj kvalitet. Konceptet omfatter samtlige dele til komplette dørløsninger – dog uden selve dørbladet, som kunderne producerer lokalt.

 ”Det er kvaliteten, der er vigtig for de kunder, som køber vores kit-sæt”, siger Per Pedersen. ”De prioriterer at købe deres døre fra Danmark, selv om de skal påregne mange tusind kilometers transport til Mellemøsten, Sydamerika, Canada, Vietnam eller Australien – for at nævne et par eksempler. Mange af vores DAN-matic-kunder har benyttet sig af denne mulighed i rigtig mange år, og vi er selvfølgelig stolte af, at de vælger os som leverandør og ikke lokale dørproducenter”, slutter salgschefen.

Khalifa Industrial Zone Abu Dhabi er strategisk placeret ved Khalifa havn midt imellem Abu Dhabi og Dubai. Området er en del af den køreplan, der er lagt for at skabe bæredygtig vækst i emiratets økonomi og skal tiltrække udenlandske investorer ved at tilbyde konkurrencedygtige og indflytningsklare faciliteter til produktion, handel, industri, lager og logistik. Det er første gang, DAN-doors sender så stor en samlet ordre kitsæt til Mellemøsten, og det er et udtryk for den tillid, kunden har til samarbejdet med DAN-doors.

Klik her for at læse flere nyheder fra DAN-doors. 

Skal vi ringe dig op?

Send os en mail på dd@dan-doors.dk, hvis du gerne vil tage en snak med en af vores konsulenter. Størstedelen af vores service ligger i at rådgive vores kunder og finde den løsning, der passer bedst til opgaven. Hos DAN-doors ved vi, hvad vi taler om, og du er garanteret kvalificeret og ærlig hjælp til dit projekt - uanset størrelse. 

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 87 93 87 00.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dan-doors a-s

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Danmark
Dan-doors a-s

Billeder & videoer

Der er ingen spildplads, når 17 ton reservedele skal fragtes til MellemøstenDAN-doors er berømt i hele verden for at levere løsninger i høj kvalitet, hvilket er årsagen til, at kunder i andre verdensdele prioriterer at købe deres dørløsninger i Danmark

Send til en kollega

0.125