23948sdkhjf

Mulighed for optimeret og effektiv mærkningsproces

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schur International a/s

Lær mere om Loftware NiceLabel - en cloudbaseret softwareløsning, der automatiserer din mærkningsproces.

Kravene til mærkning af fødevarer bliver større og større, hvilket også øger kravene til din produktion. Hos Schur Marking er de specialiserede i automatiserede mærkningsløsninger, der sikrer dig en øget kvalitet og effektivitet i din mærkningsproces. En af disse løsninger er software fra Loftware NiceLabel – en cloudbaseret software, som samler dine data ét sted, og som gør det nemt for dig at printe korrekt på dine labels.

En række af fordele til glæde for alle

Produktionsdato, udløbsdato, mindst holdbar til, bedst før, ingredienser, stregkode, batch nummer, allergener… der er mange informationer, der skal være korrekte, når en label til et produkt, et kolli eller en palle skal mærkes. Kravene hertil stiger løbende, og det er vigtigt at have styr på både detaljer og data. Hos Schur Marking oplever de en øget efterspørgsel på løsninger, som kan være med til at gøre mærkningsprocessen mere effektiv og kvalitetssikret. Lars Bang, Director of Marking, fortæller:

”Det er alfa omega som eksempelvis fødevareproducent at have styr på sin mærkningsproces. En forkert dato eller ingrediensangivelse kan have store konsekvenser, og det kan for producenten resultere i en tilbagekaldelse af produktet. For slutkunden kan det også have alvorlige konsekvenser, hvis man for eksempel har glemt at angive en allergene. Ydermere oplever vi mange virksomheder, der ikke har en struktureret opbevaring af deres mærkningsdata forstået på den måde, at data ligger gemt på forskellige drev uden tilgang for alle. Med Loftware NiceLabel bliver dine mærkningsdata gemt og samlet ét sted, da løsningen er cloudbaseret. Det giver øget tilgængelig internt i organisationen samtidig med, at det er lettere at søge specifikt data frem”.

Nemt og intuitivt at benytte

Gennem de sidste mange år har Schur Marking været business partner med Loftware NiceLabel. Det betyder blandt andet, at Schur har en lokal projektleder tilknyttet deres team, hvilket giver kunderne bedre mulighed for support på integration af softwaren og den efterfølgende support. Dertil kommer, at Schur Marking udbyder webinars i samarbejde med Loftware NiceLabel, hvor man kan lære meget mere om de mange fordele ved softwaren. Lars Bang uddyber:

”Når man hører ordet software, kan man hurtigt komme til at tro, at det kræver stor teknisk indsigt at betjene det. Men hele fordelen ved NiceLabel er, at det er inspireret af Microsoft Word, som langt de fleste mennesker kender. Det er derfor virkelig intuitivt at benytte, og du skal ikke klikke rundt en masse forskellige steder for at sikre, at du får al data med. Det er blandt andet dette, vores webinar er med til at give indsigt i. Derudover er NiceLabels software kompatible med langt det meste mærkningsudstyr på markedet – så det er virkelig nemt for langt de fleste produktioner at få det installeret uden udskiftning af mærkningsudstyret”.

Giver ro i sindet

En af de helt store fordele ved at installere softwaren fra Loftware NiceLabel er dog det faktum, at du minimerer risikoen for mærkningsfejl i din produktion. Lars Bang afslutter:

”Vi har allerede hjulpet en række kunder med at få installeret mærkningssoftware i deres produktion. Og en tilbagevendende tilbagemelding fra disse kunder er, at det giver dem en helt anden tryghed i deres mærkningsproces. Som producent får du en mere struktureret og automatiseret tilgang til din mærkningsproces, og du har samtidig en software, der er med til at sikre, at du har dine data og labels centralt lagret. Loftware NiceLabel Cloud integrerer labels printning med dine produktdata, hvorfor du minimerer risikoen for at ”føde” dine labels med forkert information. Automatiseringen og digitaliseringen giver dermed en helt anden ro i processen.”

På Schur’s hjemmeside er det muligt at hente en gratis demo af Loftware NiceLabel. Du finder den gratis demo via dette link https://www.schur.com/loftware-nicelabel/, hvor du også kan lære meget mere om løsningen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schur International a/s

J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
Schur International a/s

Send til en kollega

0.094