23948sdkhjf

Hygiejnisk optimeret maskine kan sikre dig ordren

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGI A/S

Lægger du mærke til de små detaljer? Den danske maskinbygger Overbeck Staal forklarer vigtigheden i at have hele transportbåndet hygiejnisk optimeret og at have taget alle komponenter i betragtning, når man konstruerer en maskine

Tilfredse kunder og besparelse i det lange løb
Hver komponent på en fødevareforarbejdningsmaskine kan have indflydelse på din konkurrenceevne, især hvis du leverer til fødevareindustrien. En hygiejnisk optimeret maskine vil ende med at give dig mere tilfredse kunder, da de vil spare penge i det lange løb.

Kundeudtalelse fra direktør Kristian Sørensen fra Overbeck Staal i Aabybro
Kristian Sørensen udtaler sig om det vigtige i, at alle komponenter på en produktionsmaskine er optimeret både mht. hygiejnisk design, men også mht. kvalitet: "Grunden til, at vi bruger NGI's hygiejniske produkter er, fordi vi producerer til kødindustrien, hvor der er store krav til rengøring og hygiejne. Og så er det en selvfølge, at vi bruger NGI's produkter, da vi ser det som det bedste produkt, der er på markedet p.t.".

Kristian Overbeck Sørensen udtaler videre om det vigtige i at have maskinen hygiejnisk optimeret, da dette kan være med til at vinde ordren:

"Det er absolut en fordel for Overbeck at bruge NGI's produkter på vores transportører og udstyr til kødbranchen, fordi når vi er i konkurrence med andre om at lave et anlæg, er det tit det parameter med hygiejnen, der måske lige brænder igennem og gør forskellen til, at vi får ordren,” udtaler Kristian Overbeck Sørensen fra Overbeck Staal til slut.

Se hele videoen her og bliv klogere på, hvordan jeres firma kan forøge værdien af jeres produktionsudstyr ved at bruge hygiejnisk optimerede komponenter.

Med hygiejne sparer dine kunder penge
Ved at vælge en tredobbelt certificeret hygiejnisk komponent sikrer du, at fundamentet af dit produktionsudstyr overholder de strengeste krav for hygiejne, miljøpåvirkning og holdbarhed. Find også eksempel på afkast af investering her – hvor du kan finde et konservativt eksempel på afkast af investeringen (RoI) ved at bruge NGI’s smørefri lejehuse sammenlignet med smurte lejehuse.

 Er du interesseret i at få tilsendt en gratis prøve af vores lejehuse? Tag fat i én af nedenstående Area Sales Managers: 

  • Anders Kjær på telefon +45 29 81 10 17 eller mail til akj@ngi.dk
  • Simon Mølgaard på telefon +45 93 86 33 18 eller mail til smo@ngi.dk

 så hjælper de dig videre.

 Find også mere information om hvordan du kan forbedre hygiejnen i din fødevareproduktion på vores hjemmeside. Se mere info her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGI A/S

Virkelyst 5
9400 Nørresundby
Danmark
NGI A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078