23948sdkhjf

Ærteskud dyrkes i bunden af innovativ Schur®Star bag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schur International a/s

Schur®Star Systems Europe og Grow Up FARM har sammen udviklet en ny innovativ emballage, hvor ærteskud kan gro i emballagens bund.

Der er hele tiden behov for at skabe nye løsninger inden for emballage, som kan tilføre merværdi til et produkt og forlænge dets livscyklus. Det er Eat-grow-repeat bag et godt eksempel på. I emballagen pakker den danske virksomhed Grow Up FARM ærteskud, men den innovative del af emballagen skal findes i pakningens bund, hvorfra friske ærteskud kan gro. Forbrugerne kan dermed købe friske ærteskud, og når de er høstet, skal der blot tilføres vand, hvorefter nye skud vil gro op. Konceptet fungerer ved, at man fjerner den øverste del af emballagen, så bunden fungerer som en vækstkrukke. Herfra kan nye ærteskud vokse op og forsyne forbrugerne med friske ærteskud mere end en gang. 

Nomineret til innovationspriser

Den helt nye måde at pakke ærteskud på har gjort, at Eat-grow-repeat bag har været nomineret til flere innovationspriser. Normalt bliver ærteskud pakket uden rødder i en plastpose. Når forbrugeren har brugt de købte ærteskud, er produktets livscyklus forbi. Med den nye måde at pakke dem på forlænges produktets livscyklus, og forbrugerne får længerevarende værdi af deres køb. Ærteskuddene blev i forvejen pakket på en Schur®Star maskine, og Schur har hjulpet Grow Up FARM med at udvikle den nye og innovative emballage, som også bliver pakket på Schur®Star maskinen. Martin Ditlev Olsen, Landedirektør for Danmark, fortæller:

”Når vi udvikler løsninger til vores kunder, er samarbejde og dialog afgørende. Ved at identificere kundernes behov og forstå deres forretning kan vi sammen finde frem til den rette emballageløsning for dem eller sågar udvikle nye emballagetyper til stor værdi for kunden og deres slutbrugere. Med flotte nomineringer til forskellige innovationspriser er Eat-grow-repeat bag et godt eksempel på, hvor langt vi kan komme med et tæt samarbejde med vores kunder.”

Skal Schur hjælpe med din emballageudfordring?

Hos Schur er vi i stand til at skabe innovative og fleksible emballageløsninger i samarbejde med den enkelte kunde. Sammen med kunden afdækker vi deres behov og ønsker, så vi i samarbejde kan skabe den bedste løsning. Schur®Star er et alsidigt og fleksibelt koncept, hvor både maskine og fleksibel emballage bliver skræddersyet til den enkelte kundes behov. Hos Schur er vi altid klar til at hjælpe dig med din emballageudfordring. Læs mere om vores emballageløsninger på www.schur.com.

Mød Schur på Scanpack 2022

På Scanpack messen i Göteborg d. 4. til 7. oktober 2022 kan du møde Schur og se posen til ærteskud. Mød Schur på stand nr. C01:44 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine emballageudfordringer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schur International a/s

J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Danmark
Schur International a/s

Send til en kollega

0.063